Închide meniul

Gabriel Tamaş, propus la echipa României la 37 de ani. "Vine la antrenament cu o oră înainte, face tratament și merge la sală"

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 11:51

Reclamă
Gabriel Tamaş, propus la echipa României la 37 de ani. "Vine la antrenament cu o oră înainte, face tratament și merge la sală"

Profimediaimages

Gabriel Tamaş, cerut la naţionala României

"Dacă el e într-un ritm de joc și are meciuri în picioare, ca în acest moment, cred că merită la națională. Are experiență, personalitate, vorbește foarte mult și organizează toată apărarea și jucătorii din jurul lui. Nu neapărat ca titular, nu știu… Dar prezența lui în cadrul grupului ar fi un plus cu siguranță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când l-am transferat, Tamaș a venit în vestiar și a vorbit cu jucătorii. M-a surprins plăcut. Vine la antrenament cu o oră înainte, face tratament și merge la sală. Am spus și înainte de meciul cu Islanda că doar prezența lui ar fi adus echilibru și personalitate. Dacă meciul cu Islanda se juca atunci când a fost programat prima dată, poate juca și el într-un sistem cu trei fundași centrali", a spus Andone, pentru gsp.ro. 

Gabriel Tamaş, mesaj pentru Mirel Rădoi

Gabriel Tamaş a evoluat pentru echipa naţională în perioada 2003-2018, adunând 61 de meciuri şi trei goluri. Acum, cota lui a ajuns la 200.000 de euro. 

"Nu prea mă mai gândesc la echipa naţională având în vedere vârsta pe care o am. Dacă s-a plecat la un drum de reconstrucţie, să se meargă pe el", a spus Gabriel Tamaş la Digisport.

Gabriel Tamaş nu este prea încântat de actualii jucători de la echipa naţională şi consideră că ar trebui ca toţi să fie pe teren precum era Mirel Rădoi.

Reclamă

"Dacă ar avea toţi forţa şi tăria lui Rădoi cred că am fi pe primele locuri. Trebuie să pună osul la bătaie pentru că sunt meciuri foarte grele. Dacă nu abordezi meciurile de aşa manieră cum le abordează ei vom veni acasă şi vom plânge", a mai spus Gabi Tamaş.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și