Închide meniul

Gabriel Tamaş, propus la echipa României la 37 de ani. "Vine la antrenament cu o oră înainte, face tratament și merge la sală"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 11:51

Gabriel Tamaş, propus la echipa României la 37 de ani. "Vine la antrenament cu o oră înainte, face tratament și merge la sală"

Profimediaimages

Gabriel Tamaş, cerut la naţionala României

"Dacă el e într-un ritm de joc și are meciuri în picioare, ca în acest moment, cred că merită la națională. Are experiență, personalitate, vorbește foarte mult și organizează toată apărarea și jucătorii din jurul lui. Nu neapărat ca titular, nu știu… Dar prezența lui în cadrul grupului ar fi un plus cu siguranță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când l-am transferat, Tamaș a venit în vestiar și a vorbit cu jucătorii. M-a surprins plăcut. Vine la antrenament cu o oră înainte, face tratament și merge la sală. Am spus și înainte de meciul cu Islanda că doar prezența lui ar fi adus echilibru și personalitate. Dacă meciul cu Islanda se juca atunci când a fost programat prima dată, poate juca și el într-un sistem cu trei fundași centrali", a spus Andone, pentru gsp.ro. 

Gabriel Tamaş, mesaj pentru Mirel Rădoi

Gabriel Tamaş a evoluat pentru echipa naţională în perioada 2003-2018, adunând 61 de meciuri şi trei goluri. Acum, cota lui a ajuns la 200.000 de euro. 

"Nu prea mă mai gândesc la echipa naţională având în vedere vârsta pe care o am. Dacă s-a plecat la un drum de reconstrucţie, să se meargă pe el", a spus Gabriel Tamaş la Digisport.

Gabriel Tamaş nu este prea încântat de actualii jucători de la echipa naţională şi consideră că ar trebui ca toţi să fie pe teren precum era Mirel Rădoi.

Reclamă

"Dacă ar avea toţi forţa şi tăria lui Rădoi cred că am fi pe primele locuri. Trebuie să pună osul la bătaie pentru că sunt meciuri foarte grele. Dacă nu abordezi meciurile de aşa manieră cum le abordează ei vom veni acasă şi vom plânge", a mai spus Gabi Tamaş.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și