Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Tricolorii puteau produce surpriza pe final! Joshua Kimmich: "Am fost norocoși că România nu ne-a egalat în minutul 90!"

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 5:39

Reclamă
TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Tricolorii puteau produce surpriza pe final! Joshua Kimmich: "Am fost norocoși că România nu ne-a egalat în minutul 90!"

Profimediaimages

Joshua Kimmich, mulţumit cu victoria la limită în faţa României

Nemții au deschis scorul rapid, în prima repriză, dar nu au reușit să majoreze diferența, având în fața un Niță în zi de grație. Mai mult, România a ratat doua ocazii mari, în final de meci, prin Pușcaș și Stanciu, iar Germania a fost nevoită să tragă de timp. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am fost norocoși că România nu a marcat în minutul 90. Ar fi fost karma, pentru că nu am mai marcat. Am avut mult mingea, dar nu am găsit mereu cea mai bună pasă", a spus Kimmich la finalul jocului.

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Tricolorii vor întâlni Armenia

După primele două jocuri din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, România se află pe locul patru. Tricolorii au pierdut cu Germania și au câștigat cu Macedonia de Nord, scor 3-2.

Pentru jucătorii lui Mirel Rădoi urmează deplasarea în Armenia, acolo unde vor juca miercuri. Partida se va disputa de la ora 19:00 și va putea fi urmărită în format live text pe AS.ro. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și