Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România U21 – Ungaria U21 2-1. Adrian Mutu, reverenţă în faţa tricolorilor: "Mă fac mândru că sunt antrenorul lor!". Ce spune despre arbitrajul dezastruos

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2021, 18:59

Reclamă
TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România U21 – Ungaria U21 2-1. Adrian Mutu, reverenţă în faţa tricolorilor: "Mă fac mândru că sunt antrenorul lor!". Ce spune despre arbitrajul dezastruos

profimediaimages.ro

Adrian Mutu, primele concluzii după Ungaria U21 - România U21

Adrian Mutu a trecut de la agonie la extaz în meciul cu maghiarii. "Centralul" Lawrence Visser a făcut praf meciul, însă "Briliantul" nu a preferat să discute prea mult despre arbitraj. În schimb, selecţionerul a avut doar cuvinte de laudă despre elevii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am făcut fericiţi mulţi suporteri. Nu avem ce să facem. Arbitrul nu a fost în cea mai bună zi a lui. Am reuşit să câştigăm. E o victorie frumoasă. Am întâmpinat o echipă arţăgoasă. Am primit gol după o dominare totală. S-a văzut şi calitatea noastră superioară. Cel mai bun rezultat ar fi ca Germania să câştige. Ştiţi cum e, îmi place să mă uit în grădina mea. 

Adrian Mutu: "Spiritul de unitate defineşte această generaţie U21!"

De mâine avem timp să ne uitmă la următorul meci. Am venit să le facem viaţa grea tuturor. Reprezentăm o ţară şi vrem să aducem satisfacţie într-o perioadă foarte grea. Le-am spus că le-am făcut cadouri 35 de minute. Oboseala şi-a spus cuvântul, dar trebuie să dai totul pentru tricolorul României. Spiritul de unitate defineşte această generaţie U21. Mă fac mândru că sunt antrenorul lor!", a spus Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Ungaria U21 – România U21 1-2. Revenire uluitoare a tricolorilor! Măţan şi Paşcanu, eroii lui Mutu

România U21 a câştigat împotriva Ungariei U21 în al doilea meci din Grupa A. Tricolorii au reşuit o "remontada" de senzaţie. Măţan şi Paşcanu au fost eroii lui Adrian Mutu!

Golurile meciului au fost reuşite în a doua repriză. Deşi se aflau în inferioritate numerică, maghiarii sunt cei care au deschis scorul, în minutul 56. Arbitrul Visser nu a acordat fault în atac, iar maghiarii au pornit un contraatac, în urma căruia Andras Csonka a marcat.

Reclamă

Tricolorii au atacat în valuri, iar reuşita de 1-1 a venit în minutul 70. Măţan a driblat doi adversari în careul advers şi a reuşit să marcheze cu o execuţie fabuloasă. După ce şi-au creat mai multe ocazii, Alexandru Paşcanu a marcat golul victoriei în minutul 87. Fundaşul a ajuns la prima reuşită pentru naţionala U21, la apariţia cu numărul 28 pentru reprezentativa de tineret.

În urma acestui rezultat, tricolorii au urcat pe primul loc în Grupa A, cu 4 puncte, şi aşteaptă reultatul final în Germania – Olanda.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și