Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România U21 – Ungaria U21 2-1. Adrian Mutu, reverenţă în faţa tricolorilor: "Mă fac mândru că sunt antrenorul lor!". Ce spune despre arbitrajul dezastruos

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2021, 18:59

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România U21 – Ungaria U21 2-1. Adrian Mutu, reverenţă în faţa tricolorilor: "Mă fac mândru că sunt antrenorul lor!". Ce spune despre arbitrajul dezastruos

profimediaimages.ro

Adrian Mutu, primele concluzii după Ungaria U21 - România U21

Adrian Mutu a trecut de la agonie la extaz în meciul cu maghiarii. "Centralul" Lawrence Visser a făcut praf meciul, însă "Briliantul" nu a preferat să discute prea mult despre arbitraj. În schimb, selecţionerul a avut doar cuvinte de laudă despre elevii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am făcut fericiţi mulţi suporteri. Nu avem ce să facem. Arbitrul nu a fost în cea mai bună zi a lui. Am reuşit să câştigăm. E o victorie frumoasă. Am întâmpinat o echipă arţăgoasă. Am primit gol după o dominare totală. S-a văzut şi calitatea noastră superioară. Cel mai bun rezultat ar fi ca Germania să câştige. Ştiţi cum e, îmi place să mă uit în grădina mea. 

Adrian Mutu: "Spiritul de unitate defineşte această generaţie U21!"

De mâine avem timp să ne uitmă la următorul meci. Am venit să le facem viaţa grea tuturor. Reprezentăm o ţară şi vrem să aducem satisfacţie într-o perioadă foarte grea. Le-am spus că le-am făcut cadouri 35 de minute. Oboseala şi-a spus cuvântul, dar trebuie să dai totul pentru tricolorul României. Spiritul de unitate defineşte această generaţie U21. Mă fac mândru că sunt antrenorul lor!", a spus Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Ungaria U21 – România U21 1-2. Revenire uluitoare a tricolorilor! Măţan şi Paşcanu, eroii lui Mutu

România U21 a câştigat împotriva Ungariei U21 în al doilea meci din Grupa A. Tricolorii au reşuit o "remontada" de senzaţie. Măţan şi Paşcanu au fost eroii lui Adrian Mutu!

Golurile meciului au fost reuşite în a doua repriză. Deşi se aflau în inferioritate numerică, maghiarii sunt cei care au deschis scorul, în minutul 56. Arbitrul Visser nu a acordat fault în atac, iar maghiarii au pornit un contraatac, în urma căruia Andras Csonka a marcat.

Reclamă

Tricolorii au atacat în valuri, iar reuşita de 1-1 a venit în minutul 70. Măţan a driblat doi adversari în careul advers şi a reuşit să marcheze cu o execuţie fabuloasă. După ce şi-au creat mai multe ocazii, Alexandru Paşcanu a marcat golul victoriei în minutul 87. Fundaşul a ajuns la prima reuşită pentru naţionala U21, la apariţia cu numărul 28 pentru reprezentativa de tineret.

În urma acestui rezultat, tricolorii au urcat pe primul loc în Grupa A, cu 4 puncte, şi aşteaptă reultatul final în Germania – Olanda.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și