Închide meniul

România U21 – Ungaria U21 2-1 | Ilie Dumitrescu a pus tunurile pe arbitraj: "Ne-a tocat mărunt! Rar mi-a fost dat să văd"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2021, 18:26

România U21 – Ungaria U21 2-1 | Ilie Dumitrescu a pus tunurile pe arbitraj: "Ne-a tocat mărunt! Rar mi-a fost dat să văd"

profimediaimages.ro

Lawrence Visser

Fostul mare internaţional a criticat prestaţia arbitrului belgian, care a comis greşeli uriaşe în favoarea adversarilor maghiari. Prestaţia "centralului" i-a amintit lui Ilie Dumitrescu de meciurile din carieră în care arbitrii "tocau" partidele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost un adversar incomod, mai ales în inferioritate, au jucat foarte agresiv, au avut parte și de un arbitraj senzațional pentru o echipă în inferioritate. A fost un moment extrem de important la acțiunea în care Ciobanu e faultat clar în careu. 11 metri, s-a văzut pe două reluări 100%. După care, fault la Haruț și deschid ei scorul. I-am tocat mărunt, importantă a fost acțiunea lui Mățan. 

Ilie Dumitrescu: "Au avut parte de un arbitraj senzațional"

Până la urmă, golul ăsta al lui Mățan a fost extrem de important. Am avut iar ocazii extrem de importante de a marca. La Petre nu ai cum să nu marchezi din poziția aia, n-a pendulat, n-a făcut mișcarea normală… Pașcanu a ratat la meciul cu Olanda și în seara asta înscrie un gol extrem de important. Victorie meritată după aspectul jocului, ei n-au ajuns decât o singură dată la poartă. Până am marcat noi golul doi, ei n-au ajuns la poartă. Rar mi-a fost dat să văd un arbitraj ca ăsta. Eu am jucat la FC Olt, nu vreau să mai dau exemple. De asta mi-a adus aminte și în seara asta… cornere, faulturi, chestii din astea care te toacă mărunt", a declarat Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Ungaria U21 – România U21 1-2. Revenire uluitoare a tricolorilor! Măţan şi Paşcanu, eroii lui Mutu

România U21 a câştigat împotriva Ungariei U21 în al doilea meci din Grupa A. Tricolorii au reşuit o "remontada" de senzaţie. Măţan şi Paşcanu au fost eroii lui Adrian Mutu!

Golurile meciului au fost reuşite în a doua repriză. Deşi se aflau în inferioritate numerică, maghiarii sunt cei care au deschis scorul, în minutul 56. Arbitrul Visser nu a acordat fault în atac, iar maghiarii au pornit un contraatac, în urma căruia Andras Csonka a marcat.

Reclamă

Tricolorii au atacat în valuri, iar reuşita de 1-1 a venit în minutul 70. Măţan a driblat doi adversari în careul advers şi a reuşit să marcheze cu o execuţie fabuloasă. După ce şi-au creat mai multe ocazii, Alexandru Paşcanu a marcat golul victoriei în minutul 87. Fundaşul a ajuns la prima reuşită pentru naţionala U21, la apariţia cu numărul 28 pentru reprezentativa de tineret.

În urma acestui rezultat, tricolorii au urcat pe primul loc în Grupa A, cu 4 puncte. Germania – Olanda, al doilea meci din grupa României se va juca în această seară, de la ora 22:00.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out Vezi toate știrile
Citește și