Închide meniul

România U21 – Ungaria U21 2-1 | Ilie Dumitrescu a pus tunurile pe arbitraj: "Ne-a tocat mărunt! Rar mi-a fost dat să văd"

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2021, 18:26

România U21 – Ungaria U21 2-1 | Ilie Dumitrescu a pus tunurile pe arbitraj: "Ne-a tocat mărunt! Rar mi-a fost dat să văd"

profimediaimages.ro

Lawrence Visser

  • Ungaria U21- România U21 1-2
  • Ilie Dumitrescu a pus tunurile pe arbitrul Lawrence Visser

Fostul mare internaţional a criticat prestaţia arbitrului belgian, care a comis greşeli uriaşe în favoarea adversarilor maghiari. Prestaţia "centralului" i-a amintit lui Ilie Dumitrescu de meciurile din carieră în care arbitrii "tocau" partidele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost un adversar incomod, mai ales în inferioritate, au jucat foarte agresiv, au avut parte și de un arbitraj senzațional pentru o echipă în inferioritate. A fost un moment extrem de important la acțiunea în care Ciobanu e faultat clar în careu. 11 metri, s-a văzut pe două reluări 100%. După care, fault la Haruț și deschid ei scorul. I-am tocat mărunt, importantă a fost acțiunea lui Mățan. 

Ilie Dumitrescu: "Au avut parte de un arbitraj senzațional"

Până la urmă, golul ăsta al lui Mățan a fost extrem de important. Am avut iar ocazii extrem de importante de a marca. La Petre nu ai cum să nu marchezi din poziția aia, n-a pendulat, n-a făcut mișcarea normală… Pașcanu a ratat la meciul cu Olanda și în seara asta înscrie un gol extrem de important. Victorie meritată după aspectul jocului, ei n-au ajuns decât o singură dată la poartă. Până am marcat noi golul doi, ei n-au ajuns la poartă. Rar mi-a fost dat să văd un arbitraj ca ăsta. Eu am jucat la FC Olt, nu vreau să mai dau exemple. De asta mi-a adus aminte și în seara asta… cornere, faulturi, chestii din astea care te toacă mărunt", a declarat Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

Reclamă

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Ungaria U21 – România U21 1-2. Revenire uluitoare a tricolorilor! Măţan şi Paşcanu, eroii lui Mutu

România U21 a câştigat împotriva Ungariei U21 în al doilea meci din Grupa A. Tricolorii au reşuit o "remontada" de senzaţie. Măţan şi Paşcanu au fost eroii lui Adrian Mutu!

Golurile meciului au fost reuşite în a doua repriză. Deşi se aflau în inferioritate numerică, maghiarii sunt cei care au deschis scorul, în minutul 56. Arbitrul Visser nu a acordat fault în atac, iar maghiarii au pornit un contraatac, în urma căruia Andras Csonka a marcat.

Reclamă

Tricolorii au atacat în valuri, iar reuşita de 1-1 a venit în minutul 70. Măţan a driblat doi adversari în careul advers şi a reuşit să marcheze cu o execuţie fabuloasă. După ce şi-au creat mai multe ocazii, Alexandru Paşcanu a marcat golul victoriei în minutul 87. Fundaşul a ajuns la prima reuşită pentru naţionala U21, la apariţia cu numărul 28 pentru reprezentativa de tineret.

În urma acestui rezultat, tricolorii au urcat pe primul loc în Grupa A, cu 4 puncte. Germania – Olanda, al doilea meci din grupa României se va juca în această seară, de la ora 22:00.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:04
„Îl vedeai pe Ianis Hagi titular?” Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia – România
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România - Columbia
AntenaPLAY • 25 mart., 8:20
Ilie Dumitrescu știe cum trebuie să arate atacul lui Edi Iordănescu, în România – Columbia: „Eu văd varianta asta!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!