Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Alexandru Maxim n-are frică de Germania: "Au puncte slabe ca fiecare echipă!" Mesajul de luptă al decarului lui Rădoi: "Suntem pregătiți pentru orice"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2021, 8:28

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Alexandru Maxim n-are frică de Germania: "Au puncte slabe ca fiecare echipă!" Mesajul de luptă al decarului lui Rădoi: "Suntem pregătiți pentru orice"

Hepta

Alexandru Maxim, înainte de România - Germania

România va juca în a doua etapă din campania de calificări pentru CM 2022 împotriva Germaniei. Tricolorii au debutat cu o victorie dramatică, 3-2 cu Macedonia de Nord. Elevii lui Rădoi sunt optimiști înaintea duelului cu Manuel Neuer&Co.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim, decarul naționalei României, știe cum tricolorii pot produce surpriza. Vrea să-i surprindem pe nemți și să ieșim la atac!

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Alexandru Maxim vrea să atacăm cu Germania

"Dacă mergem doar să ne apărăm va fi dificil. Avem calitatea necesară să le punem probleme. Când avem mingea trebuie să le punem probleme. Cred că pot face și ei greșeli când n-au posesia.

Îi respectăm, dar atunci când vom intra pe teren, va trebui să fim agresivi. Nu putem să plecăm cu gândul să ne apărăm. Va trebuie să le punem probleme dacă vrem să scoatem ceva de la meci", a declarat Alexandru Maxim, la conferința de presă premergătoare meciului cu Germania.

Împotriva Macedoniei de Nord, România a controlat jocul aproape pe toată durata partidei. Elevii lui Rădoi au condus cu 2-0, dar au avut un colaps inexplicabil. Macedonia a marcat două goluri în numai 86 de secunde. Maxim a spus că astfel de greșeli nu se pot repeta și cu Germania! 

Reclamă

"Au și ei puncte slabe ca fiecare echipă. Atunci când pierd posesia mingii pot avea probleme. Suntem pregătiți pentru orice. Va trebui să mergem mai departe indiferent de scenariu. Putem înscrie în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul de pe teren. 

Avem de îmbunătățit multe lucruri. Va fi trebui să nu mai repetăm aceleași greșeli ca în meciul cu Macedonia", a mai spus Alexandru Maxim.

Maxim n-a prins niciun turneu final cu naționala României. Anghel Iordănescu nu l-a luat în lotul pentru EURO 2016. Mijlocașul lui Gaziantep vrea la CM 2022 cu Mirel Rădoi!

Reclamă 4 / 0/3

"Dacă vrem să mergem la Mondial trebuie să ne duelăm și cu adversari de top. Meciul acesta este un test important pentru noi, suntem optimiști", a încheiat Alexandru Maxim.

Alexandru Maxim are 44 de selecții la naționala României, pentru care a înscris 6 goluri. A debutat în mai 2012, în mandatul lui Victor Pițurcă, într-un amical cu Elveția.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România – Germania se joacă duminică, de la 21:45

România a trecut de Macedonia de Nord, scor 3-2, iar următorul joc va fi Germania, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro.

25 martie: România – Macedonia de Nord 3-2 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și