Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Alexandru Maxim n-are frică de Germania: "Au puncte slabe ca fiecare echipă!" Mesajul de luptă al decarului lui Rădoi: "Suntem pregătiți pentru orice"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2021, 8:28

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Alexandru Maxim n-are frică de Germania: "Au puncte slabe ca fiecare echipă!" Mesajul de luptă al decarului lui Rădoi: "Suntem pregătiți pentru orice"

Hepta

Alexandru Maxim, înainte de România - Germania

România va juca în a doua etapă din campania de calificări pentru CM 2022 împotriva Germaniei. Tricolorii au debutat cu o victorie dramatică, 3-2 cu Macedonia de Nord. Elevii lui Rădoi sunt optimiști înaintea duelului cu Manuel Neuer&Co.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim, decarul naționalei României, știe cum tricolorii pot produce surpriza. Vrea să-i surprindem pe nemți și să ieșim la atac!

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Alexandru Maxim vrea să atacăm cu Germania

"Dacă mergem doar să ne apărăm va fi dificil. Avem calitatea necesară să le punem probleme. Când avem mingea trebuie să le punem probleme. Cred că pot face și ei greșeli când n-au posesia.

Îi respectăm, dar atunci când vom intra pe teren, va trebui să fim agresivi. Nu putem să plecăm cu gândul să ne apărăm. Va trebuie să le punem probleme dacă vrem să scoatem ceva de la meci", a declarat Alexandru Maxim, la conferința de presă premergătoare meciului cu Germania.

Împotriva Macedoniei de Nord, România a controlat jocul aproape pe toată durata partidei. Elevii lui Rădoi au condus cu 2-0, dar au avut un colaps inexplicabil. Macedonia a marcat două goluri în numai 86 de secunde. Maxim a spus că astfel de greșeli nu se pot repeta și cu Germania! 

Reclamă

"Au și ei puncte slabe ca fiecare echipă. Atunci când pierd posesia mingii pot avea probleme. Suntem pregătiți pentru orice. Va trebui să mergem mai departe indiferent de scenariu. Putem înscrie în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul de pe teren. 

Avem de îmbunătățit multe lucruri. Va fi trebui să nu mai repetăm aceleași greșeli ca în meciul cu Macedonia", a mai spus Alexandru Maxim.

Maxim n-a prins niciun turneu final cu naționala României. Anghel Iordănescu nu l-a luat în lotul pentru EURO 2016. Mijlocașul lui Gaziantep vrea la CM 2022 cu Mirel Rădoi!

Reclamă 4 / 0/3

"Dacă vrem să mergem la Mondial trebuie să ne duelăm și cu adversari de top. Meciul acesta este un test important pentru noi, suntem optimiști", a încheiat Alexandru Maxim.

Alexandru Maxim are 44 de selecții la naționala României, pentru care a înscris 6 goluri. A debutat în mai 2012, în mandatul lui Victor Pițurcă, într-un amical cu Elveția.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România – Germania se joacă duminică, de la 21:45

România a trecut de Macedonia de Nord, scor 3-2, iar următorul joc va fi Germania, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro.

25 martie: România – Macedonia de Nord 3-2 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Recomandări
  • Alexandru Maxim nu se sperie de Germania
  • Cum vrea să abordăm meciul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și