Închide meniul

BREAKING NEWS | Caz de Covid-19 în lotul Germaniei! Meciul cu România riscă să nu se poată disputa. Anunţul oficial al nemţilor!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2021, 10:53

BREAKING NEWS | Caz de Covid-19 în lotul Germaniei! Meciul cu România riscă să nu se poată disputa. Anunţul oficial al nemţilor!

Profimediaimages

Caz de coronavirus în lotul Germaniei

Din primele informaţii, se pare că este vorba de Jonas Hofmann. Mijlocaşul de 28 de ani al lui Borussia Monchengladbach a fost băgat în izolare, iar coechipierii săi vor fi retestaţi. Nemţii ar trebui să joace în această seară cu Islanda, iar duminică este programată confruntarea cu România. Ambele meciuri sunt în pericol. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caz de coronavirus în lotul Germaniei

Jurnalişii de la Bild anunţă că a fost carantinat şi Marcel Halstenberg, jucătorul venit de la Leipzig. Acesta nu a avut un test pozitiv, dar ar fi intrat în contact cu Hofmann.

"Testarea PCR de miercuri, a jucătorilor și staffului din echipa națională, a adus un rezultat pozitiv. În strânsă cooperare cu departamentul de sănătate din Düsseldorf, jucătorul naționalei care a fost testat pozitiv a fost izolat. În prezent, acesta nu prezintă simptome. Sunt în desfăşurare stabilirea contactelor acestuia și coordonarea cu autorităţilor medicale. De când echipa națională s-a reunit, luni, în hotelul echipei au avut loc două teste rapide PCR și unul antigen", se anunţă în comunicatul Federaţiei de Fotbal a Germaniei.

"Această știre este, desigur, amară, pentru antrenor și întreaga echipă. Dar sperăm că va rămâne cu acest caz unic, deoarece am luat toate măsurile de igienă. Desigur, vom implementa toate cerințele autorităților", a declarat Oliver Bierhoff, citat de Bild.

Oficialii Federaţiei au transmis că se vor face noi teste rapide, iar decizia finală se va lua în funcţie de rezultatele primite.

Reclamă

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și