Închide meniul

BREAKING NEWS | Caz de Covid-19 în lotul Germaniei! Meciul cu România riscă să nu se poată disputa. Anunţul oficial al nemţilor!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2021, 10:53

BREAKING NEWS | Caz de Covid-19 în lotul Germaniei! Meciul cu România riscă să nu se poată disputa. Anunţul oficial al nemţilor!

Profimediaimages

Caz de coronavirus în lotul Germaniei

Din primele informaţii, se pare că este vorba de Jonas Hofmann. Mijlocaşul de 28 de ani al lui Borussia Monchengladbach a fost băgat în izolare, iar coechipierii săi vor fi retestaţi. Nemţii ar trebui să joace în această seară cu Islanda, iar duminică este programată confruntarea cu România. Ambele meciuri sunt în pericol. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caz de coronavirus în lotul Germaniei

Jurnalişii de la Bild anunţă că a fost carantinat şi Marcel Halstenberg, jucătorul venit de la Leipzig. Acesta nu a avut un test pozitiv, dar ar fi intrat în contact cu Hofmann.

"Testarea PCR de miercuri, a jucătorilor și staffului din echipa națională, a adus un rezultat pozitiv. În strânsă cooperare cu departamentul de sănătate din Düsseldorf, jucătorul naționalei care a fost testat pozitiv a fost izolat. În prezent, acesta nu prezintă simptome. Sunt în desfăşurare stabilirea contactelor acestuia și coordonarea cu autorităţilor medicale. De când echipa națională s-a reunit, luni, în hotelul echipei au avut loc două teste rapide PCR și unul antigen", se anunţă în comunicatul Federaţiei de Fotbal a Germaniei.

"Această știre este, desigur, amară, pentru antrenor și întreaga echipă. Dar sperăm că va rămâne cu acest caz unic, deoarece am luat toate măsurile de igienă. Desigur, vom implementa toate cerințele autorităților", a declarat Oliver Bierhoff, citat de Bild.

Oficialii Federaţiei au transmis că se vor face noi teste rapide, iar decizia finală se va lua în funcţie de rezultatele primite.

Reclamă

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și