Închide meniul

România U21 – Olanda U21 1-1 | Mihai Stoichiță își pune speranțele în Adrian Mutu: "A procedat foarte inteligent!" Tricolorul care l-a dezamăgit

Alexandru Ivan Publicat: 24 martie 2021, 22:02

Reclamă
România U21 – Olanda U21 1-1 | Mihai Stoichiță își pune speranțele în Adrian Mutu: "A procedat foarte inteligent!" Tricolorul care l-a dezamăgit

profimedia

România U21

România U21 a început bine duelul cu selecționata similară a Olandei. Olimpiu Moruțan a pus pericol la poarta adversă cu două acțiuni individuale. Cu toate acestea, olandezii au fost cei care au deschis scorul. Schuurs a marcat în minutul 16, în urma unui corner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ciobanu a fost cel care a adus egalarea, în minutul 20. Jucătorul Viitorului a șutat la vinclu dintr-o lovitură libera de la 25 de metri!

România U21 – Olanda U21 1-1 | Mihai Stoichiță: "Putem mai mult!"

"Nu e important ce am analizat eu, ci să le acordăm încredere acestor băieţi. Putem mai mult decât în seara asta. Am fost timoraţi în prima repriză, dar încet, încet, Mutu a pus la punct lucrurile, probabil în vestiar, la pauză. Scopul este să dăm jucători la echipa naţională, dar iată că putem mai mult şi fără cei care au ajuns la naţionala mare şi poate ar fi fost titulari acum.

Mutu a procedat foarte inteligent, pentru că i-a obligat să atace doar din zona laterală. Au fost periculoşi la fazele fixe, dar Mutu a sesizat bine şi l-a tras pe Ganea să apere zona. Avem un portar foarte bun, fundaşi centrali care au joc aerian foarte bun, nici nu ştiu dacă au avut ocazii de gol în a doua repriză", a declarat Mihai Stoichiță, pentru Telekom Sport.

Olimpiu Moruțan n-a avut cea mai bună prestație, este de părere Mihai Stoichiță. Cu toate acestea, directorul tehnic de la FRF e sigur că starul lui FCSB va impresiona împotriva Ungariei.

Reclamă

"N-a fost cea mai bună seară a lui Moruţan, dar este un punct forte al echipei noastre. Ei ne-au studiat bine şi ştiind că Moruţan e periculos, l-au controlat tot timpul. Au pus om la el, dublat tot timpul ca să nu beneficieze de calităţile excelente pe care le are. Ne gândim doar la victorie cu Ungaria, iar aceşti jucători de creaţie, de fantezie, sunt foarte importanţi", a mai spus Mihai Stoichiță. 

Clasamentul grupei A de la Euro U21

1. Germania 3 puncte
2. Olanda 1 punct
3. România 1 punct
4. Ungaria 0 puncte

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și