Închide meniul

România U21 – Olanda U21 1-1 | Mihai Stoichiță își pune speranțele în Adrian Mutu: "A procedat foarte inteligent!" Tricolorul care l-a dezamăgit

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 martie 2021, 22:02

România U21 – Olanda U21 1-1 | Mihai Stoichiță își pune speranțele în Adrian Mutu: "A procedat foarte inteligent!" Tricolorul care l-a dezamăgit

profimedia

România U21

România U21 a început bine duelul cu selecționata similară a Olandei. Olimpiu Moruțan a pus pericol la poarta adversă cu două acțiuni individuale. Cu toate acestea, olandezii au fost cei care au deschis scorul. Schuurs a marcat în minutul 16, în urma unui corner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ciobanu a fost cel care a adus egalarea, în minutul 20. Jucătorul Viitorului a șutat la vinclu dintr-o lovitură libera de la 25 de metri!

România U21 – Olanda U21 1-1 | Mihai Stoichiță: "Putem mai mult!"

"Nu e important ce am analizat eu, ci să le acordăm încredere acestor băieţi. Putem mai mult decât în seara asta. Am fost timoraţi în prima repriză, dar încet, încet, Mutu a pus la punct lucrurile, probabil în vestiar, la pauză. Scopul este să dăm jucători la echipa naţională, dar iată că putem mai mult şi fără cei care au ajuns la naţionala mare şi poate ar fi fost titulari acum.

Mutu a procedat foarte inteligent, pentru că i-a obligat să atace doar din zona laterală. Au fost periculoşi la fazele fixe, dar Mutu a sesizat bine şi l-a tras pe Ganea să apere zona. Avem un portar foarte bun, fundaşi centrali care au joc aerian foarte bun, nici nu ştiu dacă au avut ocazii de gol în a doua repriză", a declarat Mihai Stoichiță, pentru Telekom Sport.

Olimpiu Moruțan n-a avut cea mai bună prestație, este de părere Mihai Stoichiță. Cu toate acestea, directorul tehnic de la FRF e sigur că starul lui FCSB va impresiona împotriva Ungariei.

Reclamă

"N-a fost cea mai bună seară a lui Moruţan, dar este un punct forte al echipei noastre. Ei ne-au studiat bine şi ştiind că Moruţan e periculos, l-au controlat tot timpul. Au pus om la el, dublat tot timpul ca să nu beneficieze de calităţile excelente pe care le are. Ne gândim doar la victorie cu Ungaria, iar aceşti jucători de creaţie, de fantezie, sunt foarte importanţi", a mai spus Mihai Stoichiță. 

Clasamentul grupei A de la Euro U21

1. Germania 3 puncte
2. Olanda 1 punct
3. România 1 punct
4. Ungaria 0 puncte

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și