Închide meniul

EXCLUSIV | Budescu, reacție fabuloasă după provocarea lui Mutu: ”Execuțiile rămân, chiar dacă are o vârstă și l-a luat puțin spatele!” Mesajul pentru ”briliant”

Silviu Corneanu Publicat: 19 martie 2021, 6:09

Reclamă
EXCLUSIV | Budescu, reacție fabuloasă după provocarea lui Mutu: ”Execuțiile rămân, chiar dacă are o vârstă și l-a luat puțin spatele!” Mesajul pentru ”briliant”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Constantin Budescu, la un antrenament al echipei naționale

Budescu l-a felicitat pe Mutu, pentru execuția reușită, și consideră că actualul tehnician de la U21 a fost unul dintre cei mai mari jucători români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am vorbit cu Adi, după acea execuție. L-am felicitat. A fost o execuție foarte frumoasă și foarte grea, dintr-un unghi imposibil. 

Execuțiile rămân, chiar dacă are o vârstă și l-a luat un pic spatele, se vede că a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști români", a declarat Constantin Budescu pentru AS.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Constantin Budescu, mesaj pentru Adrian Mutu

Mutu va participa în perioada următoare la europeanul de tienret, unde va conduce România U21.

Reclamă

"Îi urez multă baftă la EURO și sper să obțină rezultate bune", i-a transmis Budescu, lui Mutu, prin intermediul AS.ro.

Programul României la EURO U21

România va disputa în această lună cele trei meciuri din faza grupelor la turneul final găzduit de Ungaria şi Slovenia. În premieră, fazele eliminatorii vor loc în altă perioadă: 31 mai şi 6 iunie 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și