Închide meniul

Constantin Budescu, lăsat la arabi de Mirel Rădoi! "Nu l-aş mai fi luat nici eu! E gras ca mine"

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 11:21

Reclamă
Constantin Budescu, lăsat la arabi de Mirel Rădoi! "Nu l-aş mai fi luat nici eu! E gras ca mine"

ProfimediaImages

Constantin Budescu nu va juca în preliminariile CM 2022

"Pe Budescu nu l-aş mai fi luat nici eu! Mi-a plăcut de el, dar e gras ca mine. Dacă nu faci cele două faze, de atac şi de apărare, nu poţi să joci! Budescu are o tehnică desăvârșită, lovește cu dreptul formidabil. Are calitate, dar la naţională e altceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am stat în spatele a doi antrenori extraordinari, cât timp eram implicat în fotbal. Mă refer la Anghel Iordănescu şi Victor Piţurcă. La ei, dacă nu făceai faza de apărare, nu jucai nici măcar cinci minute. Trebuia să alergi până dădea boala în tine", a spus Dumitru Dragomir, citat de looksport.ro. 

Constantin Budescu nu a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile din preliminariile CM 2022

Budescu a plecat de la Astra la Damac. "Magicianul" a impresionat în ultimul meci din Arabia Saudită, când le-a oferit colegilor săi două pase geniale. Acum încearcă să îşi explice de ce nu a fost inclus pe lista stranierilor de selecţionerul tricolorilor.

"Înainte să plec, ştiu că eram la echipa naţională, acum nu ştiu ce s-a întâmplat. Fiecare antrenor îşi are jucătorii lui, sistemul de joc. Nu sunt eu în măsură să comentez. Dacă eram convocat, veneam cu plăcere. Nu pot să spun că sunt dezamăgit, mă aşteptam oarecum. 

M-am gândit şi eu după această plecare că o să fie mai dificil să vin la echipa naţională, dar nu am avut ce să fac, a trebuit să plec. Nu cred că a fost numai asta. Probabil a fost o schimbare de moment, a fost alegerea lui. Nu am nici un fel de problema", a spus Constantin Budescu la PROX.

Reclamă

Constantin Budescu a adunat doar 13 meciuri pentru echipa naţională şi a marcat cinci goluri. 

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

Programul României din martie din preliminariile CM 2022

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și