Închide meniul

Constantin Budescu, lăsat la arabi de Mirel Rădoi! "Nu l-aş mai fi luat nici eu! E gras ca mine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 11:21

Constantin Budescu, lăsat la arabi de Mirel Rădoi! "Nu l-aş mai fi luat nici eu! E gras ca mine"

ProfimediaImages

Constantin Budescu nu va juca în preliminariile CM 2022

"Pe Budescu nu l-aş mai fi luat nici eu! Mi-a plăcut de el, dar e gras ca mine. Dacă nu faci cele două faze, de atac şi de apărare, nu poţi să joci! Budescu are o tehnică desăvârșită, lovește cu dreptul formidabil. Are calitate, dar la naţională e altceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am stat în spatele a doi antrenori extraordinari, cât timp eram implicat în fotbal. Mă refer la Anghel Iordănescu şi Victor Piţurcă. La ei, dacă nu făceai faza de apărare, nu jucai nici măcar cinci minute. Trebuia să alergi până dădea boala în tine", a spus Dumitru Dragomir, citat de looksport.ro. 

Constantin Budescu nu a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile din preliminariile CM 2022

Budescu a plecat de la Astra la Damac. "Magicianul" a impresionat în ultimul meci din Arabia Saudită, când le-a oferit colegilor săi două pase geniale. Acum încearcă să îşi explice de ce nu a fost inclus pe lista stranierilor de selecţionerul tricolorilor.

"Înainte să plec, ştiu că eram la echipa naţională, acum nu ştiu ce s-a întâmplat. Fiecare antrenor îşi are jucătorii lui, sistemul de joc. Nu sunt eu în măsură să comentez. Dacă eram convocat, veneam cu plăcere. Nu pot să spun că sunt dezamăgit, mă aşteptam oarecum. 

M-am gândit şi eu după această plecare că o să fie mai dificil să vin la echipa naţională, dar nu am avut ce să fac, a trebuit să plec. Nu cred că a fost numai asta. Probabil a fost o schimbare de moment, a fost alegerea lui. Nu am nici un fel de problema", a spus Constantin Budescu la PROX.

Reclamă

Constantin Budescu a adunat doar 13 meciuri pentru echipa naţională şi a marcat cinci goluri. 

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

Programul României din martie din preliminariile CM 2022

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și