Închide meniul

"Să nu joace!" Ianis Hagi și Florin Tănase, avertizați înainte de România – Macedonia de Nord: "O să fie urât pentru ei"

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2021, 11:41

Reclamă
"Să nu joace!" Ianis Hagi și Florin Tănase, avertizați înainte de România – Macedonia de Nord: "O să fie urât pentru ei"

SportPictures / SPORT PICTURES via Hepta

Tricolorii, avertizați

Boban Nikolov a evoluat în Liga 1 pentru Viitorul, în perioada 2012-2015. El a fost coleg cu mai multe vedete din selecționata lui Rădoi, printre care Ianis Hagi și Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment pentru Ianis Hagi și Florin Tănase

„Da, o să fie un meci special pentru mine, până acum am jucat doar o dată contra României, la U21, atunci cred că era echipa cu foştii mei colegi, Bălaşa, Tănase, Mitriţă, Nedelcu.

 I-am bătut 2-1, aşa că sper ca şi a doua oară să vină norocul. Să fie norocul de partea mea", a spus Boban Nikolov pentru Telekom Sport.

Meciul dintre România și Macedonia de Nord se va juca pe 25 martie. Va fi prima etapă din campania de calificări pentru Campionatul Mondial din 2022, organizat în Qatar. Tricolorii au fost repartizați în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

Boban Nikolov chiar a luat legătura cu foștii săi coechipieri, pe care nu-i va menaja în timpul partidei.

Reclamă

"Am vorbit şi cu Florin Tănase, şi cu Ianis Hagi, şi, dacă joc eu, am vorbit cu ei că e mai bine să nu joace. Eu joc mijlocaş central, aşa că o să ne ciocnim şi o să fie urât pentru ei. Chiar ne-am bucurat că o să ne întâlnim şi o să jucăm, chiar sper să fie un meci frumos,

 România e o echipă foarte bună şi cu tradiţie. O să ne aştepte un meci greu, am tot respectul pentru România şi sunt jucători foarte buni, aşa că o să vedem, noi plecăm cu şansa a doua”, a mai spus Boban Nikolov

După experiența din România, Nikolov a jucat în Ungaria, după care a ajuns în Italia. El evoluează în prezent pentru Leece, în Serie B. 

Reclamă 4 / 0/3

26 de ani are Boban Nikolov, care este cotat de Transfermarkt la 750.000 de euro. 

Programul României în calificările pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022

25 martie 2021: România – Macedonia de Nord

28 martie 2021: România – Germania 

2 septembrie 2021: Islanda – România

5 septembrie 2021: România – Liechtenstein

8 septembrie 2021: Macedonia de Nord – România

8 octombrie 2021: Germania – România

Reclamă

11 octombrie 2021: România – Armenia

11 noiembrie 2021: România – Islanda 

14 noiembrie 2021: Liechtenstein – România

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și