Închide meniul

EXCLUSIV | Marcel Răducanu: "Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, atunci zic să ne reorientăm la tenis cu piciorul"

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2020, 12:22

Reclamă
EXCLUSIV | Marcel Răducanu: "Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, atunci zic să ne reorientăm la tenis cu piciorul"

ProfimediaImages

Marcel Răducanu a dat verdictul despre grupa României din preliminariile CM 2022

Chiar dacă Islanda ne-a eliminat la barajul Ligii Naţiunilor, fostul mare internaţional susţine că le putem lua faţa nordicilor în lupta pentru locul 2. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Răducanu: "Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, atunci zic să ne reorientăm la tenis cu piciorul"

"Da, e o grupă foarte grea, mai ales pentru nemţi. După ce că au 2-3 echipe pe care pot să le prezinte la campionatul mondial, au mai avut si noroc. Tot timpul au avut noroc şi au căzut în grupă uşoară. Noi nu mai vorbim de Germania că şi aşa e departe. Noi vorbim de celelalte echipe. 

Dacă nici acum nu suntem multumiţi cu grupa asta, cine am fi vrut să vină? Să vină San Marino sau Gibraltar în locul Islandei? Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, atunci zic să ne reorientăm la tenis cu piciorul sau eu ştiu la altceva, la futsal.

Păi, bun, dar a fost un meci. Acum e altă situaţie. Începem de la început, alt meci. De ce nu poţi să treci de Islanda? Păi atunci, ce vrem dacă ne calificăm? Ce facem acolo dacă ajungem? Sigur că pentru noi orice echipă este dificilă, dar eu zic că grupa este ok. Se poate califica. Deci este lupta intre Islanda si România", a spus Răducanu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

România e în grupă cu Germania în preliminariile pentru CM 2022. Probleme pentru Joachim Low

România a umilit Germania, în 2004, pe Giuleşti, cu 5-1. Pleşan, Dănciulescu, Raţ şi Caramarin au făcut show. Între timp, nemţii au devenit campioni mondiali (2014), dar, acum, scaunul lui Joachim Low se cam clatină. 

Reclamă

"Când i-am prins atunci, nu erau nemţii chiar rău de tot…nici acum, trec printr-o situaţie mai dificilă. Văd că şi cu antrenorul nu prea sunt pe bune. Mulţi fani nu-l mai vor. Au avut ieri nişte discuţii la federaţie, am văzut. Eu zic că era mai bine dacă se retrăgea în 2014 după ce a ieşit campion mondial. Eu cred că el ţine de scaun pentru că are cel mai frumos job. Cel mai frumos job e să fii selecţioner al echipei Germaniei", a mai spus Răducanu.  

"Die Mannschaft" a cucerit de patru ori titlul suprem, ultima oară în urmă cu şase ani. Numai Brazilia a obţinut de mai multe ori trofeul (1958, 1962, 1970, 1994, 2002).

România nu a mai fost la un Mondial din 1998, iar pentru a ajunge la turneul final din 2022 trebuie să termine grupa pe locul 1, sau să ocupe un loc de baraj, fie locul 2 în preliminarii, fie o poziție care să-i asigure barajul în Liga Națiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

Grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022

  • Germania
  • România
  • Islanda
  • Macedonia de Nord
  • Armenia
  • Liechtenstein
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și