Închide meniul

EXCLUSIV | Marcel Răducanu: "Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, atunci zic să ne reorientăm la tenis cu piciorul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2020, 12:22

EXCLUSIV | Marcel Răducanu: "Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, atunci zic să ne reorientăm la tenis cu piciorul"

ProfimediaImages

Marcel Răducanu a dat verdictul despre grupa României din preliminariile CM 2022

Chiar dacă Islanda ne-a eliminat la barajul Ligii Naţiunilor, fostul mare internaţional susţine că le putem lua faţa nordicilor în lupta pentru locul 2. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Răducanu: "Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, atunci zic să ne reorientăm la tenis cu piciorul"

"Da, e o grupă foarte grea, mai ales pentru nemţi. După ce că au 2-3 echipe pe care pot să le prezinte la campionatul mondial, au mai avut si noroc. Tot timpul au avut noroc şi au căzut în grupă uşoară. Noi nu mai vorbim de Germania că şi aşa e departe. Noi vorbim de celelalte echipe. 

Dacă nici acum nu suntem multumiţi cu grupa asta, cine am fi vrut să vină? Să vină San Marino sau Gibraltar în locul Islandei? Dacă nici cu grupa asta nu suntem multumiţi, atunci zic să ne reorientăm la tenis cu piciorul sau eu ştiu la altceva, la futsal.

Păi, bun, dar a fost un meci. Acum e altă situaţie. Începem de la început, alt meci. De ce nu poţi să treci de Islanda? Păi atunci, ce vrem dacă ne calificăm? Ce facem acolo dacă ajungem? Sigur că pentru noi orice echipă este dificilă, dar eu zic că grupa este ok. Se poate califica. Deci este lupta intre Islanda si România", a spus Răducanu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

România e în grupă cu Germania în preliminariile pentru CM 2022. Probleme pentru Joachim Low

România a umilit Germania, în 2004, pe Giuleşti, cu 5-1. Pleşan, Dănciulescu, Raţ şi Caramarin au făcut show. Între timp, nemţii au devenit campioni mondiali (2014), dar, acum, scaunul lui Joachim Low se cam clatină. 

Reclamă

"Când i-am prins atunci, nu erau nemţii chiar rău de tot…nici acum, trec printr-o situaţie mai dificilă. Văd că şi cu antrenorul nu prea sunt pe bune. Mulţi fani nu-l mai vor. Au avut ieri nişte discuţii la federaţie, am văzut. Eu zic că era mai bine dacă se retrăgea în 2014 după ce a ieşit campion mondial. Eu cred că el ţine de scaun pentru că are cel mai frumos job. Cel mai frumos job e să fii selecţioner al echipei Germaniei", a mai spus Răducanu.  

"Die Mannschaft" a cucerit de patru ori titlul suprem, ultima oară în urmă cu şase ani. Numai Brazilia a obţinut de mai multe ori trofeul (1958, 1962, 1970, 1994, 2002).

România nu a mai fost la un Mondial din 1998, iar pentru a ajunge la turneul final din 2022 trebuie să termine grupa pe locul 1, sau să ocupe un loc de baraj, fie locul 2 în preliminarii, fie o poziție care să-i asigure barajul în Liga Națiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

Grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022

  • Germania
  • România
  • Islanda
  • Macedonia de Nord
  • Armenia
  • Liechtenstein

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și