Închide meniul

Mesajul celor de la Rangers pentru Ianis Hagi, după ce naţionala de tineret s-a calificat la EURO 2021

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2020, 9:46

Reclamă
Mesajul celor de la Rangers pentru Ianis Hagi, după ce naţionala de tineret s-a calificat la EURO 2021

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ianis Hagi

Din postura de căpitan, Ianis Hagi a condus naţionala de tineret către Campionatul European de fotbal. Acest lucru a fost remarcat şi de Glasgow Rangers, care i-a transmis un mesaj de felicitare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Felicitări pentru Ianis Hagi, care și-a condus țara către Campionatul European U21. Grozavă realizare, Ianis”, au scris scoțienii, pe Twitter.

"Am scris istorie!". Ianis Hagi, euforic după ce România U21 s-a calificat din nou la EURO

"Emoţii au fost şi de partea noastră, dar contează cum le gestionezi. Chiar dacă ne-au condus cu 1-0, meciul l-am condus noi. Ştiam că vom marca, egalul ne era bun. Suntem fericiţi, am făcut istorie. Nu s-a mai întâmplat ca naţionala de tineret să se califice la două turnee la rând.

Comparând cu campania trecută, vă daţi seama că ne este greu fără suporteri. Aşa cum e la teatru, îţi trebuie suporteri în tribună. Ştim că au fost lângă noi, chiar dacă uneori nu sunt rezultatele pe care şi le doresc. Şi pentru ei jucăm, să îi facem fericiţi", a declarat Ianis Hagi la PRO X.

Ianis Hagi a fost căpitanul lui Adrian Mutu în meciul decisiv cu Danemarca U21.

Reclamă

"Sunt fericit, e un moment frumos din cariera mea. Sunt mândru să port banderola şi tricoul cu numărul 10. Este o presiune în plus, dar cu siguranţă mă face un fotbalist mai bun. Ambiţia e mai mare, motivaţia la fel.

Cred că a fost un an foarte bun pentru mine din toate punctele de vedere. Am reuşit să ajung la o ehcipă cu ambiţii foarte mari, cu o presiune incredibilă. Este ceea ce mi-am dorit de mic. Sunt mândru de ce am reuşit în 2020. Sunt la început de carieră, am multe lucruri de învăţat. Abia aştept să ajung la echipa de club, să pot ajuta echipa de acolo", a mai spus Ianis.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și