Închide meniul

Mesajul celor de la Rangers pentru Ianis Hagi, după ce naţionala de tineret s-a calificat la EURO 2021

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2020, 9:46

Mesajul celor de la Rangers pentru Ianis Hagi, după ce naţionala de tineret s-a calificat la EURO 2021

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ianis Hagi

Din postura de căpitan, Ianis Hagi a condus naţionala de tineret către Campionatul European de fotbal. Acest lucru a fost remarcat şi de Glasgow Rangers, care i-a transmis un mesaj de felicitare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Felicitări pentru Ianis Hagi, care și-a condus țara către Campionatul European U21. Grozavă realizare, Ianis”, au scris scoțienii, pe Twitter.

"Am scris istorie!". Ianis Hagi, euforic după ce România U21 s-a calificat din nou la EURO

"Emoţii au fost şi de partea noastră, dar contează cum le gestionezi. Chiar dacă ne-au condus cu 1-0, meciul l-am condus noi. Ştiam că vom marca, egalul ne era bun. Suntem fericiţi, am făcut istorie. Nu s-a mai întâmplat ca naţionala de tineret să se califice la două turnee la rând.

Comparând cu campania trecută, vă daţi seama că ne este greu fără suporteri. Aşa cum e la teatru, îţi trebuie suporteri în tribună. Ştim că au fost lângă noi, chiar dacă uneori nu sunt rezultatele pe care şi le doresc. Şi pentru ei jucăm, să îi facem fericiţi", a declarat Ianis Hagi la PRO X.

Ianis Hagi a fost căpitanul lui Adrian Mutu în meciul decisiv cu Danemarca U21.

Reclamă

"Sunt fericit, e un moment frumos din cariera mea. Sunt mândru să port banderola şi tricoul cu numărul 10. Este o presiune în plus, dar cu siguranţă mă face un fotbalist mai bun. Ambiţia e mai mare, motivaţia la fel.

Cred că a fost un an foarte bun pentru mine din toate punctele de vedere. Am reuşit să ajung la o ehcipă cu ambiţii foarte mari, cu o presiune incredibilă. Este ceea ce mi-am dorit de mic. Sunt mândru de ce am reuşit în 2020. Sunt la început de carieră, am multe lucruri de învăţat. Abia aştept să ajung la echipa de club, să pot ajuta echipa de acolo", a mai spus Ianis.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și