Închide meniul

"Este o generaţie extraordinară". Adrian Mutu i-a mulţumit şi lui Mirel Rădoi pentru calificarea la Campionatul European. "El a adus 10 puncte!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2020, 20:08 / Actualizat: 24 februarie 2023, 20:26

Reclamă
"Este o generaţie extraordinară". Adrian Mutu i-a mulţumit şi lui Mirel Rădoi pentru calificarea la Campionatul European. "El a adus 10 puncte!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu, laude la adresa lui Mirel Rădoi

Adrian Mutu a obţinut cea mai importantă performanţă din cariera de antrenor. Selecţionerul României U21 a ajutat naţionala de tineret să se califice la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Micii tricolori au remizat cu Danemarca U21, scor 1-1, şi au obţinut calificarea de pe locul 2 în grupă. Mutu a ţinut să îi mulţumească şi predecesorului său, Mirel Rădoi, care a stat pe bancă la începutul campaniei.

Adrian Mutu, mulţumiri pentru Mirel Rădoi

Este un lucru important pentru mine, pentru această generaţie de băieţi extraordinari. Sunt fotbalişti de excepţie, pe viitor ei vor forma echipa mare a României. Trebuie să-i mulţumim şi lui Rădoi, el a adus 10 puncte în calificări. Ne-a ajutat şi Bosnia, arbitrul nu ne-a ajutat. Era păcat să pierdem calificarea cu două penalty-uri inventate.

Aceşti băieţi merită felicitari. Dennis Man ne-a şi trimis mesaje… mai sunt 11-12 băieţi care au contribuit la această calificare„, a declarat Adrian Mutu la PRO X.

„Briliantul” a fost supărat că nu s-a putut bucura alături de fanii echipei naţionale. Meciul decisiv, de pe stadionul Ilie Oană, s-a disputat cu tribunele goale.

Reclamă

E puţin cam nasol pentru că această calificare era mai frumoasă cu stadionul plin. La EURO încercăm să-i reprezentăm cu onoare. E trist, trecem printr-o perioadă dificilă, e frumos când putem oferi câte o bucurie„, a mai spus selecţionerul României U21.

Pentru România U21 a fost a doua calificare consecutivă la turneul final. Anul trecut a ajuns până în semifinale.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și