Închide meniul

"Este o generaţie extraordinară". Adrian Mutu i-a mulţumit şi lui Mirel Rădoi pentru calificarea la Campionatul European. "El a adus 10 puncte!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2020, 20:08 / Actualizat: 24 februarie 2023, 20:26

"Este o generaţie extraordinară". Adrian Mutu i-a mulţumit şi lui Mirel Rădoi pentru calificarea la Campionatul European. "El a adus 10 puncte!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu, laude la adresa lui Mirel Rădoi

Adrian Mutu a obţinut cea mai importantă performanţă din cariera de antrenor. Selecţionerul României U21 a ajutat naţionala de tineret să se califice la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Micii tricolori au remizat cu Danemarca U21, scor 1-1, şi au obţinut calificarea de pe locul 2 în grupă. Mutu a ţinut să îi mulţumească şi predecesorului său, Mirel Rădoi, care a stat pe bancă la începutul campaniei.

Adrian Mutu, mulţumiri pentru Mirel Rădoi

Este un lucru important pentru mine, pentru această generaţie de băieţi extraordinari. Sunt fotbalişti de excepţie, pe viitor ei vor forma echipa mare a României. Trebuie să-i mulţumim şi lui Rădoi, el a adus 10 puncte în calificări. Ne-a ajutat şi Bosnia, arbitrul nu ne-a ajutat. Era păcat să pierdem calificarea cu două penalty-uri inventate.

Aceşti băieţi merită felicitari. Dennis Man ne-a şi trimis mesaje… mai sunt 11-12 băieţi care au contribuit la această calificare„, a declarat Adrian Mutu la PRO X.

„Briliantul” a fost supărat că nu s-a putut bucura alături de fanii echipei naţionale. Meciul decisiv, de pe stadionul Ilie Oană, s-a disputat cu tribunele goale.

Reclamă

E puţin cam nasol pentru că această calificare era mai frumoasă cu stadionul plin. La EURO încercăm să-i reprezentăm cu onoare. E trist, trecem printr-o perioadă dificilă, e frumos când putem oferi câte o bucurie„, a mai spus selecţionerul României U21.

Pentru România U21 a fost a doua calificare consecutivă la turneul final. Anul trecut a ajuns până în semifinale.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și