Închide meniul

Mirel Rădoi, aşteptat la Craiova, după meciul cu Irlanda de Nord. "Stai, că sunt fraier eu. Știu ceva, dar nu trebuie să spun"

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2020, 5:37

Reclamă
Mirel Rădoi, aşteptat la Craiova, după meciul cu Irlanda de Nord. "Stai, că sunt fraier eu. Știu ceva, dar nu trebuie să spun"

ProfimediaImages

Mirel Rădoi ar putea pleca de la naţionala României

"Toată lumea știe că Rădoi e la noi, mai puțin noi. Ei își permit să facă delarații din astea. Rădoi e sub contract cu FRF. Rădoi, mai devreme sau mai târziu, ar putea să fie la Universitatea Craiova. Când? Vedem când ia și el decizii, dar și clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu, despre venirea lui Rădoi la Craiova: Stai, că sunt fraier eu

Eu trebuie să comentez ce spun ei? Până la urmă, e o consipirație împotriva lui Rădoi, care se termină cu venirea lui la Craiova, iar noi cădem în plasa acestei conspirații. E un răspuns ambiguu pe care pot să ți-l dau.

Stai, că sunt fraier eu. Știu ceva, dar nu trebuie să spun. Tu mi-ai pus întrebarea că dacă știu ceva și nu trebuie să spun, iar eu am spus da. În ce labirint m-ai băgat! Nu mă crezi tu pe mine? Bravo!", a spus Sorin Cârţu, la Digi Sport. 

Pe de altă parte, Dumitru Dragomir aşteaptă ca Mirel Rădoi să rămână la echipa naţională şi să nu accepte oferta lui Mihai Rotaru. 

"Dacă îl sfătuieşte cineva pe Rădoi să plece de la echipa naţională, nu îi e prieten. Părerea mea e să rămână în continuare Mirel Rădoi, să nu se ducă la Craiova acum. S-ar putea să nu ia campionatul cu Craiova şi îşi distruge cariera definitiv. Toată lumea dă în Rădoi.

Reclamă

Am înnebunit cu toţii. Nu mai suntem sănătoşi la cap. Păi cu cine să joace Rădoi? Eu dacă fac o echipa din fruntaşii din Divizia B, nu mă bate echipa lui Rădoi. Pentru că nu mai avem fotbalişti de valoare", a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate la Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și