Închide meniul

"Ne dă curaj!" Camora, impresionat de mesajul unei suportere a naţionalei. Ce meci va juca România astăzi

Mihai Ispas Publicat: 15 noiembrie 2020, 9:46

Reclamă
"Ne dă curaj!" Camora, impresionat de mesajul unei suportere a naţionalei. Ce meci va juca România astăzi

profimediaimages

Mario Camora, impresionat de mesajul unei suportere a echipei naţionale

"Noi suntem încă aici, chiar dacă vocea noastră nu e la fel de puternică, în comparaţie cu cea a celor care critică", a transmis într-un mesaj video o studentă la medicină din Caraş Severin. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul s-a declarat emoţionat şi i-a promis o victorie în Irlanda de Nord. "Ne dă curaj, ne dă forţă ca să reuşim să câştigăm următorul meci. Se vede că a fost din suflet mesajul ei", a spus Camora, pe site-ul FRF. 

Jucătorul naţionalei i-a făcut o surpriză suporterei. A stat de vorbă cu ea, printr-un apel video şi i-a trimis cadou un tricou al României, semnat de el. "Mi-aţi făcut ziua mai bună. O să-l port mândră", i-a mulţumit tânăra.

Camora a plâns în tricoul naţionalei

Camora nu este la primul moment emoţionant în cantonamentul naţionalei. El a izbucnit în lacrimi când a vorbit în premieră în calitate de internaţional.

Reclamă

Tricolorii ar fi trebuit să joace în această seară contra Norvegiei, dar nordicii nu au putut călători la Bucureşti din cauza restricţiilor impuse de autorităţile din ţara lor. Selecţionerul Mirel Rădoi a stabilit un alt meci.

Meci de "rezervă" pentru tricolori

"Ca să menținem intensitatea, deși România-Norvegia nu se mai dispută, tricolorii au diseară meci special fixat de Mirel Rădoi! La finalul antrenamentului, lotul împărțit în două echipe va disputa o partidă în echipamentul de joc și ritm de competiție. Iar miza e uriașă: titularizarea la Belfast, miercuri, cu Irlanda de Nord!", se arată într-un comunicat pe site-ul FRF.

Delegația României va decola luni, 16 noiembrie, la ora 17:30, de pe Aeroportul Henri Coandă, pentru a ajunge la Belfast. Miercuri, va avea loc meciul cu Irlanda de Nord, ultimul din actualul sezon din Nations League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și