Închide meniul

Soluţie de urgenţă a Norvegiei, după anularea meciului cu România. "Nicio altă naţiune nu a fost în situaţia noastră!"

Mihai Ispas Publicat: 15 noiembrie 2020, 5:35

Reclamă
Soluţie de urgenţă a Norvegiei, după anularea meciului cu România. "Nicio altă naţiune nu a fost în situaţia noastră!"

profimediaimages

Norvegia ar putea deplasa un alt lot de jucători în Austria

Norvegia vrea să trimită o altă naţională în Austria. Lotul care trebuia să ajungă în România a fost blocat de reglementările autorităţilor sanitare. Acestea prevăd zece zile de carantină pentru persoanele care au intrat în contact direct cu o persoană infectată cu Covid-19, în acest caz fiind vorba despre Omar Elabdellaoui, despistat pozitiv vineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Noaptea teribilă" a norvegienilor

"Încercăm să venim cu o alternativă. Abia în a doua parte a zilei vom putea confirma sau infirma această variantă", a spus secretarul general al federatiei de la Oslo, Pal Bjerketvedt, potrivit de vg.no.

"A fost o noapte teribilă. Am fost puși într-o poziție în care aproape nici o altă națiune UEFA nu a fost pusă vreodată", a mai spus Bjerketvedt.

"Norvegia, singura care nu joacă!"

Jucătorii Norvegiei sunt revoltaţi de amânarea meciului cu România. 

"Suntem foarte dezamăgiți că autoritățile ne obligă să rămânem acasă. Toate celelalte 54 de națiuni UEFA joacă meciuri internaționale în această săptămână, cu excepția Norvegiei. Acest lucru este foarte devastator pentru ambițiile echipei naționale pe termen scurt și lung", au transmis căpitanii Norvegiei, Stefan Johansen, Martin Odegaard și Joshua King, într-un comunicat.

Reclamă

"Federaţia consideră că putem călători în conformitate cu reglementările Covid-19. Guvernul spune că nu. Nu suntem de acord cu acest lucru, dar nu putem sfida guvernul", a declarat şi şeful Federaţiei norvegiene, Terje Svendsen.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și