Închide meniul

Soluţie de urgenţă a Norvegiei, după anularea meciului cu România. "Nicio altă naţiune nu a fost în situaţia noastră!"

Mihai Ispas Publicat: 15 noiembrie 2020, 5:35

Soluţie de urgenţă a Norvegiei, după anularea meciului cu România. "Nicio altă naţiune nu a fost în situaţia noastră!"

profimediaimages

Norvegia ar putea deplasa un alt lot de jucători în Austria

  • Norvegia speră să joace meciul din Austria
  • Soluţia pregătită de forul de la Oslo

Norvegia vrea să trimită o altă naţională în Austria. Lotul care trebuia să ajungă în România a fost blocat de reglementările autorităţilor sanitare. Acestea prevăd zece zile de carantină pentru persoanele care au intrat în contact direct cu o persoană infectată cu Covid-19, în acest caz fiind vorba despre Omar Elabdellaoui, despistat pozitiv vineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Noaptea teribilă" a norvegienilor

"Încercăm să venim cu o alternativă. Abia în a doua parte a zilei vom putea confirma sau infirma această variantă", a spus secretarul general al federatiei de la Oslo, Pal Bjerketvedt, potrivit de vg.no.

"A fost o noapte teribilă. Am fost puși într-o poziție în care aproape nici o altă națiune UEFA nu a fost pusă vreodată", a mai spus Bjerketvedt.

Reclamă

"Norvegia, singura care nu joacă!"

Jucătorii Norvegiei sunt revoltaţi de amânarea meciului cu România. 

"Suntem foarte dezamăgiți că autoritățile ne obligă să rămânem acasă. Toate celelalte 54 de națiuni UEFA joacă meciuri internaționale în această săptămână, cu excepția Norvegiei. Acest lucru este foarte devastator pentru ambițiile echipei naționale pe termen scurt și lung", au transmis căpitanii Norvegiei, Stefan Johansen, Martin Odegaard și Joshua King, într-un comunicat.

Reclamă

"Federaţia consideră că putem călători în conformitate cu reglementările Covid-19. Guvernul spune că nu. Nu suntem de acord cu acest lucru, dar nu putem sfida guvernul", a declarat şi şeful Federaţiei norvegiene, Terje Svendsen.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kosovarii au cerut intervenţia UEFA după ce România a picat cu Kosovo şi în Liga Naţiunilor
Echipa naţională • 9 feb., 21:12
Kosovarii au cerut intervenţia UEFA după ce România a picat cu Kosovo şi în Liga Naţiunilor: „Românii ne provoacă fără ruşine”
Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor
AntenaPLAY • 8 feb., 20:08
Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor: „Obiectivul trebuie să fie ăsta!”
Edi Iordănescu mesaj subînțeles tragerea sorți Liga Națiunilor
Echipa naţională • 8 feb., 17:09
Oare ce a vrut să spună selecţionerul? Edi Iordănescu, mesaj cu subînțeles înainte de tragerea la sorți din Liga Națiunilor
Insulele Feroe - Norvegia 26-26! Cum s-a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria handbalului
Handbal • 14 ian., 9:07
FOTO
Insulele Feroe – Norvegia 26-26! Cum s-a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria handbalului!
Franţa - Norvegia 31-28. Franţa este noua campioană mondială la handbal, după o finală monumentală
Handbal • 17 dec., 21:25
Franţa – Norvegia 31-28. Franţa este noua campioană mondială la handbal, după o finală monumentală