Închide meniul

Mirel Rădoi, susținut de căpitanul naționalei. Chiricheș i-a transmis un mesaj selecționerului! Cum a trăit acest "octombrie negru"

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2020, 14:01

Reclamă
Mirel Rădoi, susținut de căpitanul naționalei. Chiricheș i-a transmis un mesaj selecționerului! Cum a trăit acest "octombrie negru"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Vlad Chiricheș își dorește continuitate pe banca naționalei României

Fundașul central a ratat, din cauza unei accidentări, meciurile cu Islanda, Norvegia și Austria. Selecționata României le-a pierdut pe toate în decurs de șapte zile. Mirel Rădoi a lăsat de înțeles că ar putea pleca luna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș speră ca Mirel Rădoi să nu demisioneze

"Eu sper să nu plece, mie în prima acțiune mi-a dovedit că este un tip pozitiv cu mult entuziasm și echipa națională are nevoie de asta. Trebuie să avem mai multă încredere în calitățile noastre și să fim mai puternici mental pentru a gestiona momentele dificile.

Am fost foarte dezamăgit de accidentarea mea pentru că perioada de recuperare era de 7 zile și asta m-a facut să ratez cel mai important meci al echipei naționale. E crunt să vezi un astfel de meci la tv, știind că nu poți să ajuți cu nimic echipa.

E dureros să ratezi o calificare la un turneu final, eu îmi puneam mari speranțe în barajul ăsta și speram să mergem iar la Euro. Băieții au fost foarte afectați de înfrângerea din Islanda și asa s-a ajuns și la rezultatele din celelalte jocuri", a declarat Vlad Chiricheș pentru Ultima Fază.

Jucătorul de 30 de ani a fost titular în ultima etapă din Serie A. Echipa lui, Sassuolo, a reușit o răsturnare incredibilă de scor. În minutul 60 era condusă de Bologna cu 3-1, dar a revenit și s-a impus cu 4-3.

Reclamă

"A fost un meci nebun, dar crede-mă, când am văzut că mai sunt 30 de minute de joc, am avut mare încredere că putem să întoarcem rezultatul. Am devenit o echipă care nu renunță niciodată", a spus Chiricheș pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și