Închide meniul

S-au îndreptat tunurile și către FRF. "Să fie dat afară Burleanu!". Fostul internațional care așteaptă schimbări rapide la vârf!

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2020, 5:41

Reclamă
S-au îndreptat tunurile și către FRF. "Să fie dat afară Burleanu!". Fostul internațional care așteaptă schimbări rapide la vârf!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Răzvan Burleanu primește "săgeți" de la Florin Prunea

Cunoscut pentru atacurile la adresa conducerii FRF, Prunea a dezvăluit motivul pentru care e nevoie de o schimbare a președintelui Federației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea își dorește ca Răzvan Burleanu să își încheie mandatul

Nu mai e Mirel pe care îl cunoșteam noi. E total schimbat, e nervos, nu mai e Mirel! Nu l-am văzut niciodată așa. E clar că este singur, se vede, ceva se întâmplă acolo. Burleanu a ieșit destul de târziu! Probabil că în decembrie se va face o analiză. Mai jos de atât putem să ajungem?

Pe cine vrei să pui antrenor la echipa națională? Federația nu își permite acum financiar un alt selecționer. Cum a fost adus acolo Burleanu, așa să fie dat afară! Singura șansă sunt suporterii! Doar ei îl pot da afară de acolo”, a declarat Florin Prunea pentru Digi Sport.

Tricolorii au pierdut cu Austria și au ajuns la trei eșecuri în decurs de numai șapte zile. Din 1996 nu au mai avut o asemenea serie neagră în meciurile oficiale. România a fost învinsă atunci, la Campionatul European, de Franța, Spania și Bulgaria. Florin Prunea a apărat în eșecul cu ibericii, scor 1-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului Vezi toate știrile
Citește și