Închide meniul

Dennis Man a rupt tăcerea după ce a fost lăsat acasă de Rădoi: ”Este decizia dânsului!” Când a avut ultima discuție cu selecționerul

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 14 octombrie 2020, 5:14

Dennis Man a rupt tăcerea după ce a fost lăsat acasă de Rădoi: ”Este decizia dânsului!” Când a avut ultima discuție cu selecționerul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, în tricoul FCSB

Man a fost infectat cu noul coronavirus în momentul în care selecționerul a făcut lotul pentru cele trei jocuri din luna octombrie. Jucătorul de la FCSB nu fusese chemat nici la tineret, dar după ce a fost testat negativ și a evoluat în derby de România, unde a și marcat, acesta a fost chemat de Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru ar fi putut să-l facă și Rădoi. Selecționerul a preferat însă să meargă pe mâna altor jucători. După ce a reușit o dublă și a dat o pasă de gol cu Malta, Man a dezvăluit faptul că a discutat cu antrenorul de la pria reprezentativă înaintea să fie testat negativ și susține că nu este supărat pe acesta.

Dennis Man: ”Când am vorbit cu dânsul eram pozitiv”

Ar fi urât din partea mea să-mi dau cu părerea. Mirel Rădoi asta a hotărât, este decizia dânsului, este selecționer. Unde sunt convocat încerc să-mi fac treaba cât mai bine și voi da totul pe viitor.

Am vorbit cu dânsul, dar când am vorbit cu el eram pozitiv, nu știam că apoi o să devin negativ. Asta s-a întâmplat foarte repede. Vorbisem joi cu Mirel, iar vineri am făcut testul și am fost negativ. Deja trimisese convocările. 

Dar nu sunt supărat, sunt fericit că am onoarea să joc alături de băieții de la tineret, care sunt jucători foarte buni. Sunt puțin supărat, sincer, că echipa națională mare a ratat calificarea”, a spus Man la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și