Închide meniul

Dennis Man a rupt tăcerea după ce a fost lăsat acasă de Rădoi: ”Este decizia dânsului!” Când a avut ultima discuție cu selecționerul

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 14 octombrie 2020, 5:14

Dennis Man a rupt tăcerea după ce a fost lăsat acasă de Rădoi: ”Este decizia dânsului!” Când a avut ultima discuție cu selecționerul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, în tricoul FCSB

Man a fost infectat cu noul coronavirus în momentul în care selecționerul a făcut lotul pentru cele trei jocuri din luna octombrie. Jucătorul de la FCSB nu fusese chemat nici la tineret, dar după ce a fost testat negativ și a evoluat în derby de România, unde a și marcat, acesta a fost chemat de Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru ar fi putut să-l facă și Rădoi. Selecționerul a preferat însă să meargă pe mâna altor jucători. După ce a reușit o dublă și a dat o pasă de gol cu Malta, Man a dezvăluit faptul că a discutat cu antrenorul de la pria reprezentativă înaintea să fie testat negativ și susține că nu este supărat pe acesta.

Dennis Man: ”Când am vorbit cu dânsul eram pozitiv”

Ar fi urât din partea mea să-mi dau cu părerea. Mirel Rădoi asta a hotărât, este decizia dânsului, este selecționer. Unde sunt convocat încerc să-mi fac treaba cât mai bine și voi da totul pe viitor.

Am vorbit cu dânsul, dar când am vorbit cu el eram pozitiv, nu știam că apoi o să devin negativ. Asta s-a întâmplat foarte repede. Vorbisem joi cu Mirel, iar vineri am făcut testul și am fost negativ. Deja trimisese convocările. 

Dar nu sunt supărat, sunt fericit că am onoarea să joc alături de băieții de la tineret, care sunt jucători foarte buni. Sunt puțin supărat, sincer, că echipa națională mare a ratat calificarea”, a spus Man la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și