Închide meniul

"Nu avem jucători la nivel ridicat". Cosmin Contra i-a luat la țintă pe tricolori. Ce a spus despre Mirel Rădoi

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 18:13

Reclamă
"Nu avem jucători la nivel ridicat". Cosmin Contra i-a luat la țintă pe tricolori. Ce a spus despre Mirel Rădoi

Profimediaimages

Cosmin Contra, reacție după meciul României

Antrenorul lui Dinamo a pus eșecul pe seama valorii pe care o au fotbaliștii convocați la prima reprezentativă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, apărat de Cosmin Contra după eșecul din Norvegia

"Nu avem jucători la nivel foarte mare, care să vină la națională cu încredere, ca să facă ceva diferit. Mi s-a părut că am dat multe posibilități norvegienilor să marcheze patru goluri. Nu cred că este o chestie de antrenor, cred că jucători trebuie să își facă o autocritică. 

E un moment dificil, după înfrângarea din Islanda vine și aceasta cu Norvegia. Acum trebuie să strângem rândurile pentru că vine Austria. Sunt sigur că vor veni cu dorință de revanșă austriecii!", a declarat Cosmin Contra la Digi Sport.

Contra i-a luat apărarea celui care l-a urmat pe banca naționalei. Nu crede că Mirel Rădoi ar trebui să fie criticat.

"Astăzi au fost mulți tineri pe teren. Au fost 6-7 jucători care au lucrat la tineret. Eu când am spus că una e la naționala U21 și una mare toată lumea mi-a sărit în cap. Trebuie să fim alături de Mirel, să credem că acești jucători își vor da seama că trebuie să dea mult mai mult", a mai spus fostul selecționer.

Reclamă

Naționala României a primit patru goluri de la Norvegia. Erling Haaland a înscris un hat-trick în poarta lui Ciprian Tătărușanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și