Închide meniul

"Nu meritam mai mult!" Meciul cu Islanda l-a băgat în ceaţă pe Şumudică: "Eu asta nu am înţeles"

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2020, 20:47

Reclamă
"Nu meritam mai mult!" Meciul cu Islanda l-a băgat în ceaţă pe Şumudică: "Eu asta nu am înţeles"

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică

Golul marcat de Maxim din penalty, din minutul 63, a fost şi primul şut al României în partida cu Islanda, care a dominat cu autoritate prima repriză, când a areuşit să marcheze şi de două ori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu am ce să comentez, vă daţi seama că şi mie greu si să comentez. Nu vreau să vorbesc pentru ca pe urma se interpretează, eu chiar l-am admirat pe Rădoi şi cred că are un viitor ca antrenor, dar astăzi echipa a arătat destul de rău. 

Eu nu am înţeles un singur lucru în prima repriză, nu am reuşit să ieşim din jumătatea proprie, nu am reuşit cu nicio construcţie", a spus Marius Şumudică la Digisport. 

Marius Şumudică: "Nu meritam mai mult astăzi"

"Ştim foarte bine că Alibec nu are un joc de cap, ceilalţi jucători erau scunzi, nu aveam nicio şansă. Eu asta nu am inţeles din prima repriză.

Eu consider ca nu meritam mai mult astăzi. Islanda, mult mai puternică din toate punctele de vedere. O echipă robustă, o echipă cu experienţă internaţională, cu jucători care joacă la un nivel destul de înalt. Autorul celor doua goluri joaca la Everton", a mai spus Şumudică. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și