Închide meniul

Islandezii promit că le vor face viaţă grea tricolorilor. Tactica gândită de selecţionerul gazdelor şi ce se întâmplă la antrenamente

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 octombrie 2020, 13:20

Reclamă
Islandezii promit că le vor face viaţă grea tricolorilor. Tactica gândită de selecţionerul gazdelor şi ce se întâmplă la antrenamente

Profimediaimages

Erik Hamren, pregătit pentru duelul cu Mirel Rădoi

"Vikingii" au dezvăluit că iau în calcul şi varianta în care duelul de joi seară se va decide la penalty-uri. Selecţionerul islandezilor a vrut să îşi vadă jucătorii executând lovituri de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Islandezii se antrenează la penalty-uri pentru meciul cu România

"Am exersat lovituri de departajare ieri şi vom face asta şi azi. Da, ne-am antrenat. Este o diferenţă uriaşă între a executa penalty-uri la antrenamente şi a o face în timpul meciurilor oficiale. Cu siguranţă că vom continua să exersăm!", a dezvăluit Erik Hamren, citat de Visir.

Gazdele de pe Laugardalsvollur au sperat că vor putea fi încurajaţi de 1000 de fani la confruntarea cu România. Din cauza pandemiei numai 60 de oameni vor putea sta în tribunele arenei. 

"Este o diferenţă mare atunci când joci fără spectatori. Avantajul este că ne vom auzi mai bine pe teren aşa şi vom profita de acest aspect. Totuşi, atmosfera de la meciurile noastre a fost incredibilă în ultimii ani. Aceasta este casa noastră, suntem împinşi de la spate când avem fanii alături", a transmis Aron Einar Gunnarsson la conferinţa de presă.

Pentru prima oară în ultimii doi ani, Erik Hamren se poate baza pe toți jucătorii care au ajuns în sferturile de finală de la Euro 2016. Aceştia au o medie de vârstă de 32 de ani!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și