Închide meniul

Islandezii promit că le vor face viaţă grea tricolorilor. Tactica gândită de selecţionerul gazdelor şi ce se întâmplă la antrenamente

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 octombrie 2020, 13:20

Islandezii promit că le vor face viaţă grea tricolorilor. Tactica gândită de selecţionerul gazdelor şi ce se întâmplă la antrenamente

Profimediaimages

Erik Hamren, pregătit pentru duelul cu Mirel Rădoi

"Vikingii" au dezvăluit că iau în calcul şi varianta în care duelul de joi seară se va decide la penalty-uri. Selecţionerul islandezilor a vrut să îşi vadă jucătorii executând lovituri de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Islandezii se antrenează la penalty-uri pentru meciul cu România

"Am exersat lovituri de departajare ieri şi vom face asta şi azi. Da, ne-am antrenat. Este o diferenţă uriaşă între a executa penalty-uri la antrenamente şi a o face în timpul meciurilor oficiale. Cu siguranţă că vom continua să exersăm!", a dezvăluit Erik Hamren, citat de Visir.

Gazdele de pe Laugardalsvollur au sperat că vor putea fi încurajaţi de 1000 de fani la confruntarea cu România. Din cauza pandemiei numai 60 de oameni vor putea sta în tribunele arenei. 

"Este o diferenţă mare atunci când joci fără spectatori. Avantajul este că ne vom auzi mai bine pe teren aşa şi vom profita de acest aspect. Totuşi, atmosfera de la meciurile noastre a fost incredibilă în ultimii ani. Aceasta este casa noastră, suntem împinşi de la spate când avem fanii alături", a transmis Aron Einar Gunnarsson la conferinţa de presă.

Pentru prima oară în ultimii doi ani, Erik Hamren se poate baza pe toți jucătorii care au ajuns în sferturile de finală de la Euro 2016. Aceştia au o medie de vârstă de 32 de ani!

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și