Închide meniul

Zeci de români sunt nevoiţi să respecte restricţiile dure impuse de o ţară europeană: "Vom merge direct la hotel, de la aeroport"

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2020, 16:26

Reclamă
Zeci de români sunt nevoiţi să respecte restricţiile dure impuse de o ţară europeană: "Vom merge direct la hotel, de la aeroport"

Profimedia

Image: 373391699, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Delegația României va pleca în jurul orei 17:00, din București, cu un charter, și va ajunge în Islanda după un zbor de cinci ore. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii vor fi testați de COVID-19 și la destinație. Mihai Stoichiță a anunțat faptul că nimeni nu va ieși din hotel pe perioada șederii în Islanda. Delegația noastră va merge doar la antrenamentul oficial și la meci.

Mihai Stoichiță: ”Absolut nimeni nu iese din hotel”

Vom merge direct la hotel, de la aeroport, și nu o să ieșim decât la stadion pentru antrenamentul oficial și pentru meci. Atât. 

Absolut nimeni dintre cei aflați în delegația română nu iese din hotel pentru altceva în afară de activitățile oficiale, adică antrenamentul oficial și meciul”, a declarat Mihai Stoichiță la Digi Sport.

Meciurile pe care România le va disputa în luna octombrie

  • Joi, 8 octombrie, ora 21:45 – Islanda – România (semifinală play-off EURO 2020)
  • Duminică, 11 octombrie, ora 19:00 – Norvegia – România (Liga Națiunilor)
  • Miercuri, 14 octombrie, ora 21:45 – România – Austria (Liga Națiunilor)
Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:39

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

9:30

LIVE VIDEOCursa de Formula 3 din Austria este ACUM în AntenaPLAY! Startul, întârziat cu 10 minute

9:01

„Asta i-a derutat pe toţi” Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania – Danemarca: „Avem mult de lucru”

8:52

Mihai Stoica a anunţat care sunt şansele României în faţa Olandei, la EURO 2024: „Cu Austria nu a fost cine ştie ce”

8:45

„Voi exploda!” Antrenorul lui Radu Drăguşin a făcut praf VAR-ul, după Germania – Danemarca: „Nu de aceea am adus tehnologia”

8:17

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și