Închide meniul

Zeci de români sunt nevoiţi să respecte restricţiile dure impuse de o ţară europeană: "Vom merge direct la hotel, de la aeroport"

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2020, 16:26

Reclamă
Zeci de români sunt nevoiţi să respecte restricţiile dure impuse de o ţară europeană: "Vom merge direct la hotel, de la aeroport"

Profimedia

Image: 373391699, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Delegația României va pleca în jurul orei 17:00, din București, cu un charter, și va ajunge în Islanda după un zbor de cinci ore. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii vor fi testați de COVID-19 și la destinație. Mihai Stoichiță a anunțat faptul că nimeni nu va ieși din hotel pe perioada șederii în Islanda. Delegația noastră va merge doar la antrenamentul oficial și la meci.

Mihai Stoichiță: ”Absolut nimeni nu iese din hotel”

Vom merge direct la hotel, de la aeroport, și nu o să ieșim decât la stadion pentru antrenamentul oficial și pentru meci. Atât. 

Absolut nimeni dintre cei aflați în delegația română nu iese din hotel pentru altceva în afară de activitățile oficiale, adică antrenamentul oficial și meciul”, a declarat Mihai Stoichiță la Digi Sport.

Meciurile pe care România le va disputa în luna octombrie

  • Joi, 8 octombrie, ora 21:45 – Islanda – România (semifinală play-off EURO 2020)
  • Duminică, 11 octombrie, ora 19:00 – Norvegia – România (Liga Națiunilor)
  • Miercuri, 14 octombrie, ora 21:45 – România – Austria (Liga Națiunilor)
Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:26

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO! Poate prinde transferul carierei în Premier League

13:06

Cum pot cumpăra fanii bilete la meciul România – Olanda, din optimile EURO 2024. Ce încearcă să obțină FRF la UEFA

12:45

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe Florin Niţă la Rapid! Mutarea de senzaţie pregătită de giuleşteni

12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

12:20

„Se poate compara cu CM 94′?” Mircea Lucescu a oferit imediat răspunsul, după calificarea României în optimi la EURO 2024

11:44

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României: „Cel mai bun de departe! Va costa 20 de milioane de euro!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și