Închide meniul

"Decarul" naţionalei a dezvăluit cum se aleg numerele la prima reprezentativă! "Selecţionerul nu s-a implicat în disputa asta"

Silviu Corneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 6:27

Reclamă
"Decarul" naţionalei a dezvăluit cum se aleg numerele la prima reprezentativă! "Selecţionerul nu s-a implicat în disputa asta"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii echipei naţionale se bucură după un gol

Naţionala a avut un nou "decar" în cele două jocuri. Este vorba despre Alexandru Maxim, deşi toată lumea se aştepta ca numărul 10 să fie preluat de Ianis Hagi. Mijlocaşul celor de la Gaziantep a dezvăluit cum se aleg numerele la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim: "Numărul 10 mă face să ofer şi mai mult"

"Ca să lămurim și asta. La echipa mare e vorba și de un oarecare respect. Sunt jucători care au ceva în spate la echipa națională. Clar, îmi doresc numărul 10, îmi doresc responsabilitatea, parcă mă și face să ofer mai mult.

Cred că niciodată de când sunt la echipa națională selecționerul nu s-a implicat în disputa asta, între ghilimele. Noi, jucătorii, am decis și ne-am luat numerele", a spus Maxim la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” Vezi toate știrile
Citește și