Închide meniul

"Un antrenor nu îi poate spune unui jucător cum să dea la poartă!" Contra face scut în jurul lui Rădoi: "M-a surprins că au jucat bine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2020, 20:27

"Un antrenor nu îi poate spune unui jucător cum să dea la poartă!" Contra face scut în jurul lui Rădoi: "M-a surprins că au jucat bine"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

După golul marcat de George Puşcaş în minutul 25, elevii lui Mirel Rădoi s-au jucat cu ocaziile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai mare ocazie a avut-o Denis Alibec, în finalul meciului, când mingea, uşor deviată de portarul nord-irlandez, a lovit bara. Cosmin Contra, cel căruia Mirel Rădoi i-a luat locul pe banca naţionalei, s-a arătat mulţumit de evoluţia "tricolorilor" şi nu îl învinovăţeşte pe actualul selecţioner pentru ratarea victoriei. 

"Cred că au dominat meciul în majoritatea timpului, au avut ocazii, nu au reuşit să inscrie al doilea gol, am văzut echipa bine, jucătorii şi-au dorit victoria. Trebuie să fim mai liniştiţi în apropierea porţii, un antrenor nu îi poate spune unui jucător cum să dea la poartă. Au început Liga Naţiunilor cu un rezultat de egalitate, dar la meciul de luni împotriva unei echipe care e favorită, poate se vor deschide mai mult şi nu vor mai rata atât de mult. 

M-a surprins că au jucat bine, o formulă ofensivă aleasă de Mirel în care jucătorii au avut posesie, nu au avut o progresie foarte incisivă, dar şi-au creat ocazii până la urmă. Toţi jucătorii au participat foarte mult la jocul echipei, toată lumea a încercat să ducă la bun sfârşit ideile lui Mirel. 

Daca era inspirat şi una dintre schimbări dădea gol, probabil era erou. Mereu vorbim aşa după meci. Asta e adevărul în fotbal, din păcate ori eşti erou, ori eşti cel rău", a spus Cosmin Contra la Digisport. 

Reclamă

România se va bate cu Islanda pentru un loc la EURO

Meciul toamnei pentru naţionala lui Rădoi este barajul cu Islanda pentru calificarea la Campionatul European din 2021. Partida se va disputa într-o singură manşă, în Islanda. Nordicii au cedat cu greu în faţa Angliei, scor 0-1, şi se anunţă a fi un adversar redutabil pentru naţionala lui Mirel Rădoi. 

"La un meci de 90 de minute se poate întâmpla orice, nu putem să ne luăm după alte rezultate, la ce a făcut Islanda cu Anglia, cred că se poate întâmpla orice, nu cred că nu avem şanse să batem Islanda", a mai spus Cosmin Contra. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și