Închide meniul

"Un antrenor nu îi poate spune unui jucător cum să dea la poartă!" Contra face scut în jurul lui Rădoi: "M-a surprins că au jucat bine"

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2020, 20:27

"Un antrenor nu îi poate spune unui jucător cum să dea la poartă!" Contra face scut în jurul lui Rădoi: "M-a surprins că au jucat bine"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

  • România - Irlanda de Nord 1-1
  • Mirel Rădoi, apărat de fostul selecţioner al României
  • Analiza făcută de Cosmin Contra

După golul marcat de George Puşcaş în minutul 25, elevii lui Mirel Rădoi s-au jucat cu ocaziile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai mare ocazie a avut-o Denis Alibec, în finalul meciului, când mingea, uşor deviată de portarul nord-irlandez, a lovit bara. Cosmin Contra, cel căruia Mirel Rădoi i-a luat locul pe banca naţionalei, s-a arătat mulţumit de evoluţia "tricolorilor" şi nu îl învinovăţeşte pe actualul selecţioner pentru ratarea victoriei. 

"Cred că au dominat meciul în majoritatea timpului, au avut ocazii, nu au reuşit să inscrie al doilea gol, am văzut echipa bine, jucătorii şi-au dorit victoria. Trebuie să fim mai liniştiţi în apropierea porţii, un antrenor nu îi poate spune unui jucător cum să dea la poartă. Au început Liga Naţiunilor cu un rezultat de egalitate, dar la meciul de luni împotriva unei echipe care e favorită, poate se vor deschide mai mult şi nu vor mai rata atât de mult. 

Reclamă

M-a surprins că au jucat bine, o formulă ofensivă aleasă de Mirel în care jucătorii au avut posesie, nu au avut o progresie foarte incisivă, dar şi-au creat ocazii până la urmă. Toţi jucătorii au participat foarte mult la jocul echipei, toată lumea a încercat să ducă la bun sfârşit ideile lui Mirel. 

Daca era inspirat şi una dintre schimbări dădea gol, probabil era erou. Mereu vorbim aşa după meci. Asta e adevărul în fotbal, din păcate ori eşti erou, ori eşti cel rău", a spus Cosmin Contra la Digisport. 

Reclamă

România se va bate cu Islanda pentru un loc la EURO

Meciul toamnei pentru naţionala lui Rădoi este barajul cu Islanda pentru calificarea la Campionatul European din 2021. Partida se va disputa într-o singură manşă, în Islanda. Nordicii au cedat cu greu în faţa Angliei, scor 0-1, şi se anunţă a fi un adversar redutabil pentru naţionala lui Mirel Rădoi. 

"La un meci de 90 de minute se poate întâmpla orice, nu putem să ne luăm după alte rezultate, la ce a făcut Islanda cu Anglia, cred că se poate întâmpla orice, nu cred că nu avem şanse să batem Islanda", a mai spus Cosmin Contra. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”