Închide meniul

Primul "reproş" la adresa lui Mutu! Un jucător a dezvăluit ce trebuie lucrat "mai mult" la antrenamente

Silviu Corneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 18:28

Reclamă
Primul "reproş" la adresa lui Mutu! Un jucător a dezvăluit ce trebuie lucrat "mai mult" la antrenamente

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu este selecţionerul României U21

Darius Olaru a recunoscut acest lucru. Jucătorul de la FCSB susţine însă că Mutu a adus un suflu nou la echipa de tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru: "Trebuia să lucrăm mai mult fazele fixe"

"La fiecare start este un nou suflu. Voiam să dăm totul. Ştiam că va fi un meci greu. Mă bucur că am reuşit să câştigăm. Este altceva cu Mutu, îşi doreşte altceva de la noi, dar cred că l-am mulţumit. Sperăm să creştem în evoluţii de la meci la meci şi să egalăm cealaltă performanţă. 

Mă bucur foarte mult că am marcat şi am reuşit să-mi ajut echipa să câştige. Am avut ceva probleme la fazele fixe, trebuia să le lucrăm un pic mai mult, dar, per total, a fost bine că am câştigat", a declarat Darius Olaru la finalul jocului.

Olaru, mesaj pentru fani

Olaru se gândeşte deja la meciul cu Danemarca şi speră ca fanii să revină cât mai curând pe stadioane.

"Am văzut că s-au încurcat şi ei. Sperăm să-i batem acasă şi să obţinem prima poziţie. Le mulţumim fanilor, sperăm să-i putem avea alături cât mai curând", a mai spus Olaru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii Vezi toate știrile
Citește și