Închide meniul

EXCLUSIV | Foştii colegi de la Steaua, alături de Rădoi înaintea debutului pe banca naţionalei: "Cu siguranţă se va impune"

Silviu Corneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 16:03

Reclamă
EXCLUSIV | Foştii colegi de la Steaua, alături de Rădoi înaintea debutului pe banca naţionalei: "Cu siguranţă se va impune"

MMA / MMA2 via Hepta

Mirel Rădoi pe când evolua pentru Steaua

Petre Marin este convins de faptul că Mirel Rădoi se va impune şi în faţa jucătorilor de la echipa mare, aşa cum a făcut şi cu cei de la tineret. România va juca, de la ora 21:45, cu Irlanda de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petre Marin: "Poate forma o echipă puternică"

"M-aş bucura atât pentru el, cât şi pentru Dicanu să câştige în această seară, sunt fosti colegi de-ai mei. A demonstrat la echipa de tineret că poate forma o echipă puternică, un grup puternic. 

Cu siguranţă va reuşi să se impună în faţa jucătorilor. Este modul lui de a fi. Se va impune cu siguranţă la naţionala mare", a declarat Petre Marin pentru AntenaSport.

De ce nu a fost convocat Răzvan Marin

Petre Marin explicat şi de ce nu a fost convocat Răzvan Marin. Aşa cum AntenaSport v-a anunţat încă de acum câteva zile, jucătorul a fost lăsat la Cagliari pentru a se adapta mai repede la noua echipă.

"A fost o discuţie cu Mirel. Selecţionerul a înţeles jucătorul şi pe cei de la Cagliari că ar fi mai bine pentru el să rămână la club pentru a se adapta cât mai repede", a mai spus Petre Marin.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și