Închide meniul

Decizia luată cu câteva ore înainte de România – Irlanda de Nord: "Ar fi fost prea bine pentru ei"

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2020, 9:35

Reclamă
Decizia luată cu câteva ore înainte de România – Irlanda de Nord: "Ar fi fost prea bine pentru ei"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Acoperişul de pe Arena Naţională a fost tras

Organizatorii au decis să fie tras acoperişul de pe cel mai mare stadion al ţării. România – Irlanda de Nord se va juca vineri seară şi va fi live text pe antenasport.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și va rămâne așa inclusiv pe durata celor 90 de minute de joc. Decizia a fost luată în ședința tehnică desfășurată acum câteva minute. Procesul de tragere a acoperișului durează 35 de minute!

Ar fi fost prea potrivită atmosfera pentru nord-irlandezi, și cu ploaie, și fără suporterii noștri minunați în tribune! ”, este anunțul postat pe frf.ro.

Mirel Rădoi a ales noul decar de la echipa națională

Noul selecționer a adus deja schimbări importante. Alexandru Maxim este jucătorul care va purta numărul 10 în mandatul lui Rădoi.

În ultimul meci al naționalei, acel 0-5 cu Spania, Ianis Hagi a avut cel mai de preț tricou. Mijlocașul lui Rangers a trebuit să se reprofileze acum și va evolua cu numărul 14 pe spate.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu a rămas cu numărul 12, iar Florin Niță a ajuns să îl poarte pe cel cu numărul 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și