Închide meniul

Rădoi va debuta pe banca României pe "Arena Naţională"! FRF a anunţat programul meciurilor din Liga Naţiunilor

Silviu Corneanu Publicat: 10 iulie 2020, 18:42

Reclamă
Rădoi va debuta pe banca României pe "Arena Naţională"! FRF a anunţat programul meciurilor din Liga Naţiunilor

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Toate partidele din Liga Naţiunilor se vor disputa la ora 21:45, excepţie făcând meciul dintre Norvegia şi România, de pe 11 octombrie, care va fi de la ora 19:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi va debuta pe Arena Naţională

"Vineri, 4 septembrie, tricolorii pregătiți de Mirel Rădoi vor debuta în grupa din Liga Națiunilor, pe teren propriu, în fața Irlandei de Nord. Partida urmează să se dispute pe Arena Națională, cu începere de la ora 21:45.

Vor urma două deplasări, în Austria (7 septembrie) și Norvegia (11 octombrie), apoi vom găzdui Austria într-un joc programat să se desfășoare la Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană”, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45.

Până la finalul lunii, FRF va anunța și arena care va găzdui partida cu Norvegia, din noiembrie, penultima din Liga Națiunilor. Participarea în această ediție se va încheia în noiembrie, odată cu deplasarea din Irlanda de Nord. UEFA va confirma stadioanele gazdă în următoarea perioadă", se arată într-un comunicat publicat de FRF.

Programul complet din Liga Națiunilor

Pe lângă aceste meciuri, România va disputa și semifinala play-off-ul EURO 2020, în Islanda, pe 8 octombrie. În cazul unui succes, finala pentru calificarea la turneul final va avea loc pe 12 noiembrie, în Bulgaria sau Ungaria, în funcţie de cine va câştiga duelul dintre cele două.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și