Închide meniul

Condiția pentru care Alibec va reveni la echipa națională. ”Are nevoie de asta. Mai are multe de pus la punct”

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 11:27

Reclamă
Condiția pentru care Alibec va reveni la echipa națională. ”Are nevoie de asta. Mai are multe de pus la punct”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Condiția pentru care Alibec va reveni la echipa națională. ”Are nevoie de asta. Mai are multe de pus la punct”

Alibec a impresionat în ultimul meci cu FCSB, unde a marcat două goluri și a oferit o pasă decisiv. Rădoi spune că este concurență mare în atac, dar Alibec va putea reveni dacă își va rezolva problemele defensive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi anunță cum poate reveni Alibec la națională

”E o concurență acerbă acolo. Sunt Pușcaș, Alibec, Buș, Keșeru și Andone, care, chiar dacă e accidentat acum, rămâne o variantă. Mă interesează concurența dintre ei. Când îi vom chema aici, nu vor conta foarte mult doar golurile marcate, ci și evoluția lor la antrenamente. 

Mă aștept la mai mult din partea lui Denis, deși a dat două goluri cu FCSB. Vreau mai mult pe faza defensivă, să stea în zona în care trebuie. Mai are multe de pus la punct. E clar că vrea. Trebuie să înțelegem că au fost trei luni grele și pentru el. E evident că acum vorbim despre un Alibec mult mai pozitiv ca în trecut”, a spus Rădoi, pentru GSP.

Denis Alibec, atac la adresa lui Gigi Becali

Alibec consideră că lui Becali îi plac genul de jucători fără personalitate şi supuşi. Alibec i-a rsăpuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a acuzat că nu avea un comportament adecvat la antrenamente.

”Își dă cu părerea despre fiecare jucător din Liga 1, nimeni nu îi spune nimic. Așa este el și nu mă interesează ce spune. Nu făceam nimic la antrenament. Probabil îi plac jucătorii care îi cer voie și când fac dragoste. Dacă îi plac jucătorii de genul ăsta… atunci va lua titlul peste 10 ani.

Reclamă

Mi-a plăcut că Adi Popa a zis ce s-a întâmplat și ar trebui ca cineva să ia măsuri. Am trecut prin multe la FCSB. A fost o perioadă frumoasă pentru mine, dar grea pe final”, a spus Denis Alibec.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și