Închide meniul

EXCLUSIV | Adrian Mutu este pregătit pentru debut, chiar dacă adversarele i se tot schimbă. "Încerc să acopăr toate lacunele"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 aprilie 2020, 10:12

Reclamă
EXCLUSIV | Adrian Mutu este pregătit pentru debut, chiar dacă adversarele i se tot schimbă. "Încerc să acopăr toate lacunele"

Zuma Press / Alex Nicodim

Adrian Mutu așteaptă să debuteze pe banca României U21

La finalul lunii trecute, România U21 trebuia să joace împotriva reprezentativei similare a Danemarcei. Meciul a fost amânat, astfel că Mutu va lua startul cu selecționata de tineret a Finlandei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, debut incert pe banca României U21

"Noi eram gata cu analiza echipei Danemarcei. Acum lucrurile s-au schimbat, meciurile s-au reprogramat. Cred că săptămâna viitoare sau în maximum 10 zile o să fie gata și analiza Finlandei și a Maltei, echipe cu care ne întâlnim în prima dublă. Speră să se joace în septembrie", a declarat Mutu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cel mai bun marcator din istoria naționalei României, la egalitate cu Gică Hagi, nu dezarmează. Promite că va fi mai puternic în momentul în care preliminariile pentru Campionatul European se vor relua.

"Cred că, în această perioadă, reușesc să mă pregătesc pe mine însumi, bagajul meu ca antrneor. Să am cât mai multe informații, să devin mai bun și să acopar toate lacunele pe care le am. Am vbit cu majoritatea băieților, se pregătesc, au programe de la cluburi. 

Noi sportivii suntem obișnuiți să avem activitate și acum e mai greu. Dar e o perioadă în care trebuie să ne sacrificăm cu toții, să ințelegem că nu e de glumit. Se va termina și această perioadă si apoi ne vom putea relua viața, activitatea", a dezvăluit Adrian Mutu.

Reclamă

România U21 este pe locul secund în Grupa a 8-a preliminară. Are cinci puncte de recuperat față de liderul Danemarca U21.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și