Închide meniul

EXCLUSIV | Adrian Mutu este pregătit pentru debut, chiar dacă adversarele i se tot schimbă. "Încerc să acopăr toate lacunele"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 aprilie 2020, 10:12

Reclamă
EXCLUSIV | Adrian Mutu este pregătit pentru debut, chiar dacă adversarele i se tot schimbă. "Încerc să acopăr toate lacunele"

Zuma Press / Alex Nicodim

Adrian Mutu așteaptă să debuteze pe banca României U21

La finalul lunii trecute, România U21 trebuia să joace împotriva reprezentativei similare a Danemarcei. Meciul a fost amânat, astfel că Mutu va lua startul cu selecționata de tineret a Finlandei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, debut incert pe banca României U21

"Noi eram gata cu analiza echipei Danemarcei. Acum lucrurile s-au schimbat, meciurile s-au reprogramat. Cred că săptămâna viitoare sau în maximum 10 zile o să fie gata și analiza Finlandei și a Maltei, echipe cu care ne întâlnim în prima dublă. Speră să se joace în septembrie", a declarat Mutu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cel mai bun marcator din istoria naționalei României, la egalitate cu Gică Hagi, nu dezarmează. Promite că va fi mai puternic în momentul în care preliminariile pentru Campionatul European se vor relua.

"Cred că, în această perioadă, reușesc să mă pregătesc pe mine însumi, bagajul meu ca antrneor. Să am cât mai multe informații, să devin mai bun și să acopar toate lacunele pe care le am. Am vbit cu majoritatea băieților, se pregătesc, au programe de la cluburi. 

Noi sportivii suntem obișnuiți să avem activitate și acum e mai greu. Dar e o perioadă în care trebuie să ne sacrificăm cu toții, să ințelegem că nu e de glumit. Se va termina și această perioadă si apoi ne vom putea relua viața, activitatea", a dezvăluit Adrian Mutu.

Reclamă
Reclamă 4

România U21 este pe locul secund în Grupa a 8-a preliminară. Are cinci puncte de recuperat față de liderul Danemarca U21.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și