Închide meniul

Patronul celor de la Parma, anunț categoric după retrogradarea echipei: "E frustrant și dezamăgitor!" Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 5:39

Reclamă
Patronul celor de la Parma, anunț categoric după retrogradarea echipei: "E frustrant și dezamăgitor!" Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă

ProfimediaImages

Patronul celor de la Parma, anunț categoric după retrogradarea echipei

Parma are ca obiectiv revenirea în Seria A, iar jucătorii aduși pe milioane de euro, precum Man și Mihăilă, vor rămâne la echipă. Kyle Krause a anunțat că are în plan și renovarea arenei "Enio Tardini". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La finalul unui sezon tumultuos, ne confruntăm cu un epilog frustrant pentru toți cei care iubesc acest club. E frustrant și dezamăgitor. Dar vreau ca un lucru să fie clar: încrederea mea în proiect, în club și în fani rămân intacte. 

Cu noii oameni pe care îi vom coopta în conducere vom clădi un viitor strălucit pentru Parma. Menționez și planurile de renovare pentru arena Tardini, icoana fotbalului local. 

Îi asigur pe fani că vom lupta în fiecare zi pentru obiectivele noastre și că vom da totul în meciurile rămase de disputat în actualul sezon de Serie A. Vom transforma dezamăgirea în energie și vom crește sănătos! Prin foc, fierul devine oțel! Parma nu renunță niciodată!", a scris Krause, pe Twitter.

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu vor pleca de la Parma

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor evolua pentru Parma şi în Serie B. Anunţul a fost făcut de managerul Marcello Carli, care susţine că românii vor sta la baza proiectului care să readucă Parma în Serie A. 

Reclamă

"E un an dezastruos, sunt şi eu responsabil. Un lucru e clar: jucătorii tineri vor rămâne, de la Man şi Mihăilă, la Sohm. Parma va decide cine va rămâne şi cine va pleca", a spus Carli pentru Parmalive. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” Vezi toate știrile
Citește și