Închide meniul

Patronul celor de la Parma, anunț categoric după retrogradarea echipei: "E frustrant și dezamăgitor!" Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 5:39

Patronul celor de la Parma, anunț categoric după retrogradarea echipei: "E frustrant și dezamăgitor!" Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă

ProfimediaImages

Patronul celor de la Parma, anunț categoric după retrogradarea echipei

Parma are ca obiectiv revenirea în Seria A, iar jucătorii aduși pe milioane de euro, precum Man și Mihăilă, vor rămâne la echipă. Kyle Krause a anunțat că are în plan și renovarea arenei "Enio Tardini". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La finalul unui sezon tumultuos, ne confruntăm cu un epilog frustrant pentru toți cei care iubesc acest club. E frustrant și dezamăgitor. Dar vreau ca un lucru să fie clar: încrederea mea în proiect, în club și în fani rămân intacte. 

Cu noii oameni pe care îi vom coopta în conducere vom clădi un viitor strălucit pentru Parma. Menționez și planurile de renovare pentru arena Tardini, icoana fotbalului local. 

Îi asigur pe fani că vom lupta în fiecare zi pentru obiectivele noastre și că vom da totul în meciurile rămase de disputat în actualul sezon de Serie A. Vom transforma dezamăgirea în energie și vom crește sănătos! Prin foc, fierul devine oțel! Parma nu renunță niciodată!", a scris Krause, pe Twitter.

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu vor pleca de la Parma

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor evolua pentru Parma şi în Serie B. Anunţul a fost făcut de managerul Marcello Carli, care susţine că românii vor sta la baza proiectului care să readucă Parma în Serie A. 

Reclamă

"E un an dezastruos, sunt şi eu responsabil. Un lucru e clar: jucătorii tineri vor rămâne, de la Man şi Mihăilă, la Sohm. Parma va decide cine va rămâne şi cine va pleca", a spus Carli pentru Parmalive. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și