Închide meniul

Lionel Messi, în vizorul autorităţilor după ce şi-a chemat toţi colegii la grătar! Agenţia de Sănătate Publică a deschis o anchetă, iar Barcelona riscă sancţiuni

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 mai 2021, 15:41 / Actualizat: 22 iunie 2022, 16:46

Lionel Messi, în vizorul autorităţilor după ce şi-a chemat toţi colegii la grătar! Agenţia de Sănătate Publică a deschis o anchetă, iar Barcelona riscă sancţiuni

profimediaimages.ro

Messi a alertat autorităţile din Spania după ce şi-a chemat toţi colegii la grătar

Lionel Messi a intrat în vizorul autorităţilor regionale din Catalonia! Invitaţia lansată de Lionel Messi coechipierilor săi, de a participa la un grătar acasă la el, ar putea costa FC Barcelona scump. Potrivit Radio COPE, o anchetă a fost deschisă de Agenţia de Sănătate Publică din Catalonia pentru a stabili dacă actualul protocol de sănătate a fost respectat. În caz contrar, sancţiunile ar putea fi luate de liga profesionistă (LaLiga), care urmăreşte îndeaproape cazul, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiectivul acestei întâlniri a fost de a consolida legăturile în vestiar, înaintea sprintului final în campionat. Dar prezenţa multor participanţi a alertat autorităţile.

Anunţul făcut de vicepreşedintele interimar al Cataloniei

Luni seară, după şedinţa săptămânală a guvernului regional, vicepreşedintele interimar al Cataloniei, Pere Aragonès, a confirmat că Agenţia de Sănătate Publică „va studia” acest dosar şi „va stabili din punct de vedere tehnic dacă este acum necesar să ia măsuri suplimentare”, pentru a preveni producerea altor astfel de situaţii.

Echipa lui Diego Simeone a făcut recent o adunare similară, dar nu a fost pedepsită de ligă pentru că i-a informat din timp pe oficiali şi s-a asigurat că toate protocoalele sunt respectate, ceea ce Barca nu a făcut.

Reclamă

Lionel Messi, mutare de titlu. Şi-a chemat, în premieră, toţi coechipierii la el acasă

Golgheter în campionatul Spaniei, cu 28 de goluri, Lionel Messi a încercat să unească şi mai mult grupul. Toţi jucătorii grupării blaugrana au fost invitaţi, alături de soţii şi prietene, la vila căpitanului.

Cel mai bun marcator din istoria Barcelonei a ţinut să le amintească importanţa derby-ului de etapa viitoare, cu Atletico. În cazul unei victorii, catalanii sunt noul lider din La Liga.

Potrivit Mundo Deportivo, la vila lui Messi s-a servit grătar tipic argentinian. Este o premieră! Niciodată, în cei 17 ani în care a jucat pe Camp Nou, legenda Barcelonei nu şi-a chemat toţi colegii la el acasă pentru a sărbători o victorie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și